Gi en gave
Meny

Vi er i gang

Foto: NMS-info Last ned
Det var stor gjensynsglede da mange hundre deltakere på NMS sin Sommerfest & generalforsamling møttes i Stavanger i dag. Dette er viktige dager i Norges første misjonssorganisasjon.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Arrangementet er todelt. Viktige avgjørelser skal tas av generalforsamlingen, men det er også lagt opp til bibeltimer, temamøter, seminarer, forestillinger og konserter. Dette kommer til å bli innholdsrike dager på mange måter.

I starten av forhandlingene la Øyvind Meling, avtroppende landsstyreleder, fram landsstyrets treårsmelding for 2014 – 2017.

Meling påpekte at utfordringene er mange og at man gjerne skulle kommet lengre flere steder. Noen steder er sikkerhetssituasjonen slik at man har måttet trekke ut misjonærer (f.eks. i Mali) i en periode.

Tre leirsteder er blitt solgt i denne perioden. Når det gjelder organiseringen av eiendomsutviklingen er aksjeselskapet «NMS Eiendommer AS» opprettet, og eiendommene og forvaltningen av disse er overført dit.

I perioden har Misjonshøgskolen blitt fusjonert inn i VID vitenskapelige høyskole, alle eiendommer i NMS er organisert i eget aksjeselskap og NMS  Gjenbruk vokser fortsatt. I tillegg har hele organisasjonen gjennomgått en fornyelsesprosess med ny logo og ny layout på nettsidene og Misjonstidende.

I 2016 begynte en omorganiseringsprosess som fortsetter i 2017. Motivasjonen for dette er å få mer misjon ut av hver innsamlet krone.

På kveldens temamøte møtte vi sangeren Rana Chaly fra Egypt og Rita Elmounayer som fortalte om det viktige arbeidet i tv-kanalen, SAT-7.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp