Gi en gave
Meny

Vi delte på Camp Kjeldsund

Foto: Asbjørg Oksavik Sve Last ned
―Internasjonalt fellesskap ―Dårlig vær - godt humør! ―Mangfoldig møteplass !
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Tre begreper oppsummerer helga vi hadde sammen i slutten av sommerferien: ―Internasjonalt fellesskap med hele åtte nasjonaliteter! ―Dårlig vær – godt humør! ―Mangfoldig møteplass med masse misjonsglimt!
Jeed Skjerpe, NMS-misjonær i Thailand, delte levende fortellinger fra Barnas kirke i Thailand. Hun fortalte at det som en har delt med andre uten en gang å huske det, kan utgjøre en stor forskjell i andres liv. En liten pengegave til et lite barn reddet livet til den lille jenta, uten at Jeed var klar over at hun var syk. Dette førte senere til at moren ville gi tilbake til Gud, og startet et stort barnearbeid på hjemplassen.
Vi kan bruke det vi har lært i bibelsamlingene, for eksempel da Jesus ville bli venn med Sakkeus, og ga Sakkeus mulighet til å gjøre opp for seg.
Andre stikkord fra Camp Kjeldsund: Ellevill lovsang ved Hildegunn Vederhus, tekster på thai og estisk, misjonstivoli, gokart, bålpanne, Battle of Kjeldsund og besøk fra samarbeidskirka i Saku, Estland. Koret fra Saku avsluttet gudstjenesten med å synge velsignelsen på norsk.

Saku Gospel Estland

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp