Gi en gave
Meny

Venner, fotball og Jesus

Foto: Andreas Granerud Last ned
Vi kommer på Youth club (ungdomsklubben) for å møte venner, spille spill og ha det gøy, sier Adam og Luke i en aldri så liten pause fra biljarden. Det er fredag, og de er på plass som vanlig.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Guttene er to av 15-20 ungdommer som jevnlig møtes på ungdomsklubben på samfunnshuset i Greystoke utenfor Penrith i Nord-England.

Guttene elsker å spille fotball, og vi bruker inngangspartiet i samfunnshuset til å trikse og spille små kamper. Dette kan fort går utover varene i den provisoriske kiosken vi setter opp hver fredag.

Men Youth club handler om mer enn som så: På slutten av kvelden samles vi for å høre om noe Jesus sa eller gjorde og hva det betyr for oss i dag.

Luke sier at han har lært mye om Jesus gjennom ungdomsklubben og Adam tilføyer at han nå vet at Gud tilgir oss for de dårlige tingene vi gjør, om vi ber han om det. I tillegg kan vi be Han om hjelp om vi skulle bli skadet når vi trener.

Av de ungdommene vi kommer i kontakt med gjennom misjonsarbeidet i England, er det svært få som kjenner særlig til kristen tro, kirken eller Jesus. Gjennom dette arbeidet satser vi på at ungdommene skal bli kjent med flere kristne.

«Celebration day» er storsamling for ungdom fra hele Carlisle bispedømme. Målet er at ungdommene skal oppleve at de er en del av et større ungdomsfellesskap enn i sin lokale kirke, og at de skal bli oppmuntret til å følge Jesus. Luke og Adam er svært glade for å være med på dette.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp