Gi en gave
Meny

Uteam 2020

Last ned
Vi gleder oss stort over å kunne sende to team kommende sommer, og håper at vi vil få inn mange søknader fra unge mennesker som ønsker å forandre verden, sammen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Landene vi sender team til, er som følger :

Egypt

Teamet vil bidra inn i arbeidet som drives på Anafora,et senter som ligger i ørkenen, ca 8 mil fra Kairo. Her jobber de blant annet for å styrke kvinners selvbilde og identitet. Senterets visjon lyder slik: «Å løfte opp hvert menneske, hele mennesket», og her får man ta del i å bringe denne visjonen til live. Dette teamet får også være ledere på en leir for gutter i alderen 9-15 år, en leir som ble startet for seks år siden for at barn skal få lov til å være barn, og bli møtt med respekt. Det er nemlig slik at mange barn blir tvunget til å jobbe hele sommerferien, ofte under slaveliknende forhold.

Har du lyst å ta del i å løfte opp mennesker? Søk på Uteam Egypt!

Teamet vil bestå av 6-7 personer.

Etiopia

Dette teamet vil bestå av totalt sju stykker, hvorav tre er YouTubere, og sammen skal dette teamet ha en sentral rolle i NMS sin Giving Tuesday- og julekampanje! Her oppfordrer vi spesielt personer med interesse og erfaring innenfor media/foto/video til å søke. Kampanjen vil ha fokus på minoriteter, og Uteam Etiopia vil blant annet være med å arrangere en leir for ungdom som heter Summer Together. Leiren arrangeres på Kamashi Youth Center hvor målet er å skape en møteplass for ungdom på tvers av folkegrupper og religion. Her møtes ungdommer fra hele regionen for kurs, sport, bibliotek og data. NMS i Etiopia er involvert i arbeid rettet mot ungdom, minoriteter og kvinners rettigheter.

Så, hvis du har lyst til å være med å bekjempe urettferdighet ved å gi minoriteter en stemme og vise at de har uendelig verdi, søk på Uteam Etiopia!

Teamet vil bestå av 4-5 personer.

Finn søknadsskjema og mer info på nms.no/uteam. Søknadsfrist: 1.mars 2020.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp