Gi en gave
Meny

Ungdom i Oppdrag leier Himmel & Hav på Sola

Foto: Eivind Hauglid Last ned
Ungdom i Oppdrag (UIO) leier Himmel & Hav på Sola som et senter for sin virksomhet i Rogaland fra januar 2019 på en langsiktig avtale fra NMS Leirsteder as. Ungdom i Oppdrag vil drive med kurs, undervisning og seminarer.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Vi har stor respekt for den tradisjon Himmel og Hav står i og ønsker å videreføre misjon, bønn og disippelskap for unge mennesker, sier Kristin og Jan Torland som er ledere for UiO i Rogaland.
– NMS U sine leirer for barn og unge skal gå som normalt. Av årets 365 dager vil det med litt planlegging være mulig med et samarbeid som gjør at leirer og andre gode arrangementer trolig kan finne sin plass etter avtale med Ungdom i Oppdrag, sier Trond Vigesdal, daglig leder i NMS Eiendommer as.

– Vi håper at Himmel & Havs venner fortsatt kan bidra med bønn, arbeid og i givertjeneste for Himmel & Hav selv om vi nå får en leietaker. Vi er glade for at visjon og verdier er i tråd med det stedet i sin tid ble etablert som. Med avtalen som er inngått tar vi bort risikoen for driftsunderskudd samtidig som NMS og NMS U sitt behov ivaretas.

NMS Drift as driver tretten leirsteder, deriblant Himmel & Hav. De siste årene har det vært store underskudd og tidligere i år ble det varslet omlegging og nedbemanning.
– Disse årene kan gi oss en stor mulighet til å betale ned noe av stedets lån, sier Trond Vigesdal.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp