Meny

Ta med radioen på Sommerfest i Stavanger!

Last ned
Gjennom NMS Gjenbruks 50 butikker har vi snart nådd målet om å samle inn 2000 fm-radioer som skal sendes til Kamerun. Ta med den gamle radioen din til NMS’ Sommerfest & Generalforsamling i Stavanger og bli med på avslutningen av aksjonen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Siden i høst har NMS Gjenbruk vært med på en aksjon som samler inn gamle fm-radioer som snart blir ubrukelige i Norge. Radiostasjonen Sawtu Linjiila i Kamerun har spurt om å få arve noen av våre gamle radioer, da de kan ha god bruk for dem. Aksjonen har vært vellykket og radioene har strømmet inn, til tross for at vi ba om 50 kroner i støtte til frakt for hver radio.

Oddveig Øygard og Anne Marie Stoknes til høgre med en av kassene med radioer de har fått inn til NMS Gjenbruk i Ålesund.

Inngikk avtale med Elkjøp
Verken butikkene eller kundene var vonde å be når NMS Gjenbruk annonserte at vi tar imot gamle radioer. Rekorden ble satt i Larvik som har samlet inn 130 radioer. I Levanger har de fått levert 122 radioer. I Levanger fikk de god drahjelp da Elkjøp-butikkene i området tilbød seg å betale de 50 kronene som skulle betales hvis man kjøpte ny radio hos dem.

Utstilling på Sommerfesten!
Innsamlingsaksjonen avsluttes den 1. juli og radioene vil så bli sendt til Kamerun med container. Noen av radioene blir stilt ut når NMS inviterer til Sommerfest & Generalforsamling i Stavanger Forum. Alle sommerfest-påmeldte oppfordres til å ta med seg sine gamle fm-radioer til Stavanger og bli med på aksjonen.

Hva slags radioer ønskes?
De beste radioene er små «hytteradioer» som er lette å bære med seg. Radioene bør ha god kvalitet. Primært ønskes det apparater som har både FM og SW. Men gode kompakte FM-radioer uten SW kan også være aktuelle.


Nyheter

Lyst å strikke NMS Gjenbruksvott?

Nå har vi fått oppskrift til en flott gjenbruksvott. Har du lyst til å strikke en slik før våren kommer?
Les mer

Kreativt gjenbruk

I hele desember har NMS sine gjenbruksbutikker bugnet av julepynt. Her finner alt du trenger til å skape julestemning. For deg som er litt kreativ er gjenbruksbutikkene rene skattekammeret! I dette innslaget fra TV2 God morgen Norge gir Finn Schjøll deg ideer og inspirasjon til hvordan du kan skape julestemning i ditt eget hjem med varer fra våre butikker.
Les mer

Ser glede og stolthet på gjenbruksbutikkene

– En kollega på jobben kom en dag og sa at de som jobber på NMS sin gjenbruksbutikk er så hyggelige og flinke til å presentere varene.
Les mer

Sofa-treff i Tønsberg

De kom både fra den ene og andre misjonsforening i midtre Vestfold og slo seg ned i kjøkken-, spisestue- og sofa-avdelingene på Gjenbruk i Tønsberg. Medarbeiderne i Gjenbruk hadde stelt i stand til et tilbakelent misjonstreff i myke omgivelser. Gjestene var hentet lokalt fra: Sigrun Volden, Stina Aa. Neergård og Asbjørn Bårnes. Butikk-sjefen sjøl, Knut Bergan, innledet og orienterte om løst og fast rundt butikkens ve og vel – og om de mange solide medarbeidere som fikk utfolde seg med sine talenter. Ett skår i gleden: Han etterlyste flere mannfolk – uten løfteskader...
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp