Gi en gave
Meny

Sommerfestuke på Sjusjøen med stor oppslutning

Sommerfestuka på Sjusjøen fylte Sjusjøen Fjellkirke til randen fem dager til ende. Både hyttefolk, tilreisende og lokalbefolkning fikk oppleve et mangfoldig og spennende program.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

NMS Øst

Der feriefolket er

En drøm om å nå «Sommer-Norge» rundt Sjusjøen var drivkraften bak Sommerfestuka, hvor Det Norske Misjonsselskap og Sjusjøen Fjellkirke var hovedaktører. Mer enn tusen mennesker var innom Fjellkirken. Og når kirken i utgangspunktet rommer 150 personer, skjønner vi at det var stor aktivitet og fulle hus.

Variert program

Det var Ingrid Olava-konsert med smakebiter fra hennes nye plate. Det var premiere på konsertforestillingen «Itte bære blåbær» i samarbeid med Prøysenfestivalen. Det var konsert med panfløytist Roar Engelberg. Det var salmekveld og festgudstjeneste. Utendørs ble det invitert til bibelvandring i fjellet, historisk setervandring og kulturvandring på Mesnali. Her bø også NMS’ leirsted på festmiddag.

Fokus på misjon

På alle arrangementer ble Sat-7 sitt arbeid med undervisning av barn i flyktningeleire presentert.  NMS’ misjonsforeninger i nærområdet stilte med hjembakte kaker til kaffen, som folk kunne kose seg med i forbindelse med samlingene. Det ble god tid til prat og fellesskap, og til nå knytte ny kontakter. Dette vil vi se mere av!

Den nye misjonsforeningen i Lardal ønsker å støtte landsbyutvikling i Laos.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp