Sommerfest-seminar om redesign

Foto: Merethe Eikefet Last ned
Mange av tingene vi vanligvis kaster kan lett omskapes fra skrot til skatter. Og det store mangfoldet av varer hos NMS Gjenbruks butikker har flere bruksområder enn du vet om. Redesign er trendy og gøy. Sommerfest-seminaret «Kreativ Gjenbruk» setter deg i gang.
Tilbake

Torsdag 29. juni kl. 14.00 står redesign på programmet i Stavanger Forum.
Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland kommer med inspirasjon og gode tips. Det blir utstilling av redesignede småmøbler pusset opp av redesign-bloggeren Silje Marie Erstad. Alt hun har laget tar utgangspunkt i varer fra NMS Gjenbruk Knarvik.

Alt kan brukes
– Selv den minste bit kan bli noe fint, sier tusenkunstner Merethe Eikefet. Etter å ha vært med på dette seminaret blir det garantert enda morsommere å gå på skattejakt i bruktbutikker. Medarbeidere i NMS Gjenbruks butikker kan lære nyttige tips som gjør det lettere å veilede kunder og stille ut potensielle redesign-objekter.

Prøv selv
Alle deltakere får anledning til å prøve sine egne ferdigheter. Norgesglass skal bli superfine nåleputer med rom for oppbevaring under. Gammelt sengetøy blir vakre gulvmatter. Dette passer både for deg som aldri har holdt i en heklenål før, og for deg som allerede har redesign som hobby. Opplæring og veiledning gis i tråd med den enkeltes ferdigheter.

Lær å lage slike flotte heklede gulvmatter! Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland viser deg hvordan.

Meld deg på!
Seminaret «Kreativ Gjenbruk» koster 150 kroner. Påmelding kan gjøres når man melder seg på Sommerfest og Generalforsamling på nettsiden vår (www.nms.no) eller ved å møte opp i infoskranken i Stavanger Forum fra og med onsdag 28. juni. Max antall deltakere er 60.


Nyheter

Endelig ny radio

Nå blir sykdomsperiodene litt mindre kjedelige for Francoise Bouba. Takket være stengningen av FM-nettet i Norge kan hun og barna lytte til kristne radioprogram.
Les mer

Bli med til Estland!

NMS Gjenbruk og Plussreiser arrangerer busstur til Tallin fra 1.-5. juni. Et av reisemålene er en gjenbruksbutikk som drives av vår samarbeidskirke.
Les mer

Ny daglig leder i NMS Gjenbruk

Ina Kjøstvedt er ansatt som ny daglig leder i NMS Gjenbruk. Hun tiltrer i stillingen den 12. februar.
Les mer

Tommel opp for Grønn Fredag

Grønn Fredag ble en stor suksess for NMS Gjenbruk. Omsetningen på mer enn 860 000 kroner fredag og lørdag er nesten tre ganger så stor som omsetningen en vanlig helg.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp