Sommerfest-seminar om redesign

Foto: Merethe Eikefet Last ned
Mange av tingene vi vanligvis kaster kan lett omskapes fra skrot til skatter. Og det store mangfoldet av varer hos NMS Gjenbruks butikker har flere bruksområder enn du vet om. Redesign er trendy og gøy. Sommerfest-seminaret «Kreativ Gjenbruk» setter deg i gang.
Tilbake

Torsdag 29. juni kl. 14.00 står redesign på programmet i Stavanger Forum.
Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland kommer med inspirasjon og gode tips. Det blir utstilling av redesignede småmøbler pusset opp av redesign-bloggeren Silje Marie Erstad. Alt hun har laget tar utgangspunkt i varer fra NMS Gjenbruk Knarvik.

Alt kan brukes
– Selv den minste bit kan bli noe fint, sier tusenkunstner Merethe Eikefet. Etter å ha vært med på dette seminaret blir det garantert enda morsommere å gå på skattejakt i bruktbutikker. Medarbeidere i NMS Gjenbruks butikker kan lære nyttige tips som gjør det lettere å veilede kunder og stille ut potensielle redesign-objekter.

Prøv selv
Alle deltakere får anledning til å prøve sine egne ferdigheter. Norgesglass skal bli superfine nåleputer med rom for oppbevaring under. Gammelt sengetøy blir vakre gulvmatter. Dette passer både for deg som aldri har holdt i en heklenål før, og for deg som allerede har redesign som hobby. Opplæring og veiledning gis i tråd med den enkeltes ferdigheter.

Lær å lage slike flotte heklede gulvmatter! Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland viser deg hvordan.

Meld deg på!
Seminaret «Kreativ Gjenbruk» koster 150 kroner. Påmelding kan gjøres når man melder seg på Sommerfest og Generalforsamling på nettsiden vår (www.nms.no) eller ved å møte opp i infoskranken i Stavanger Forum fra og med onsdag 28. juni. Max antall deltakere er 60.


Nyheter

Cat Walk i gjenbruksbutikken

NMS Gjenbruk Ski feiret ett år i sine nye lokaler med mannekengoppvisning og basar.
Les mer

Afternoon Tea med kongeparet

– Sjølvsagt gler eg meg, seier Kari Skår Sørheim. Ho er ei av fleire eldsjeler frå heile landet som er invitert til Det kongelige slott på Afternoon Tea tysdag. Saman med kongeparet vil også prinsesse Astrid, Fru Ferner, vere til stades.
Les mer

BARISTA- OG GJENBRUKSMISJON ENGASJERER UNGE

Mange unge har engasjert seg på IGJEN Gjenbrukskafé i Oslo. Frivillige tror kaféen kan fylle et behov for en meningsfylt møteplass i storbyen.
Les mer

TAKKNEMLIGHET SOM VÅPEN MOT OVERFORBRUK OG UTBYTTING

Jesus eide som kjent ikke engang «en sten han kunne lene sitt hode til». Hos oss er stenene blitt mange.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp