Sommerfest-seminar om redesign

Foto: Merethe Eikefet Last ned
Mange av tingene vi vanligvis kaster kan lett omskapes fra skrot til skatter. Og det store mangfoldet av varer hos NMS Gjenbruks butikker har flere bruksområder enn du vet om. Redesign er trendy og gøy. Sommerfest-seminaret «Kreativ Gjenbruk» setter deg i gang.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Torsdag 29. juni kl. 14.00 står redesign på programmet i Stavanger Forum.
Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland kommer med inspirasjon og gode tips. Det blir utstilling av redesignede småmøbler pusset opp av redesign-bloggeren Silje Marie Erstad. Alt hun har laget tar utgangspunkt i varer fra NMS Gjenbruk Knarvik.

Alt kan brukes
– Selv den minste bit kan bli noe fint, sier tusenkunstner Merethe Eikefet. Etter å ha vært med på dette seminaret blir det garantert enda morsommere å gå på skattejakt i bruktbutikker. Medarbeidere i NMS Gjenbruks butikker kan lære nyttige tips som gjør det lettere å veilede kunder og stille ut potensielle redesign-objekter.

Prøv selv
Alle deltakere får anledning til å prøve sine egne ferdigheter. Norgesglass skal bli superfine nåleputer med rom for oppbevaring under. Gammelt sengetøy blir vakre gulvmatter. Dette passer både for deg som aldri har holdt i en heklenål før, og for deg som allerede har redesign som hobby. Opplæring og veiledning gis i tråd med den enkeltes ferdigheter.

Lær å lage slike flotte heklede gulvmatter! Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland viser deg hvordan.

Meld deg på!
Seminaret «Kreativ Gjenbruk» koster 150 kroner. Påmelding kan gjøres når man melder seg på Sommerfest og Generalforsamling på nettsiden vår (www.nms.no) eller ved å møte opp i infoskranken i Stavanger Forum fra og med onsdag 28. juni. Max antall deltakere er 60.


Nyheter

Gjenbruksbransjen gjør felles front

NMS Gjenbruk er med i Omatt, Norges nystartede bransjeforening for ideelle gjenbruksaktører. Det synes ledelsen i NMS og NMS Gjenbruk er bra.
Les mer

Gjenbruksfest på Rangøya

Mandag 28. mai arrangerte Region Møre på fjerde året Gjenbruksfester for butikkene i  Møre og Nordfjordeid. Løa på Rangøya i Averøy kommune har vært stedet for festen for butikkene i Molde, Kristiansund og Skei.
Les mer

Gjenbruksleder med amerikansk frimodighet

Med Ina Kjøstvedt som ny daglig leder har NMS Gjenbruk fått en kreativ trendskaper og tradisjonsbevisst småbruker på laget. 
Les mer

Fortsatt åpen butikk i Oslo

Økonomien tvinger fram noen endringer i driften. Men den flotte gjengen av unge og eldre som driver Igjen NMS Gjenbrukskafé i Oslo gir seg ikke.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp