Meny

Sommerfest-seminar om redesign

Foto: Merethe Eikefet Last ned
Mange av tingene vi vanligvis kaster kan lett omskapes fra skrot til skatter. Og det store mangfoldet av varer hos NMS Gjenbruks butikker har flere bruksområder enn du vet om. Redesign er trendy og gøy. Sommerfest-seminaret «Kreativ Gjenbruk» setter deg i gang.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Torsdag 29. juni kl. 14.00 står redesign på programmet i Stavanger Forum.
Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland kommer med inspirasjon og gode tips. Det blir utstilling av redesignede småmøbler pusset opp av redesign-bloggeren Silje Marie Erstad. Alt hun har laget tar utgangspunkt i varer fra NMS Gjenbruk Knarvik.

Alt kan brukes
– Selv den minste bit kan bli noe fint, sier tusenkunstner Merethe Eikefet. Etter å ha vært med på dette seminaret blir det garantert enda morsommere å gå på skattejakt i bruktbutikker. Medarbeidere i NMS Gjenbruks butikker kan lære nyttige tips som gjør det lettere å veilede kunder og stille ut potensielle redesign-objekter.

Prøv selv
Alle deltakere får anledning til å prøve sine egne ferdigheter. Norgesglass skal bli superfine nåleputer med rom for oppbevaring under. Gammelt sengetøy blir vakre gulvmatter. Dette passer både for deg som aldri har holdt i en heklenål før, og for deg som allerede har redesign som hobby. Opplæring og veiledning gis i tråd med den enkeltes ferdigheter.

Lær å lage slike flotte heklede gulvmatter! Merethe Eikefet og Inger Lovise Djøseland viser deg hvordan.

Meld deg på!
Seminaret «Kreativ Gjenbruk» koster 150 kroner. Påmelding kan gjøres når man melder seg på Sommerfest og Generalforsamling på nettsiden vår (www.nms.no) eller ved å møte opp i infoskranken i Stavanger Forum fra og med onsdag 28. juni. Max antall deltakere er 60.


Nyheter

Lyst å strikke NMS Gjenbruksvott?

Nå har vi fått oppskrift til en flott gjenbruksvott. Har du lyst til å strikke en slik før våren kommer?
Les mer

Kreativt gjenbruk

I hele desember har NMS sine gjenbruksbutikker bugnet av julepynt. Her finner alt du trenger til å skape julestemning. For deg som er litt kreativ er gjenbruksbutikkene rene skattekammeret! I dette innslaget fra TV2 God morgen Norge gir Finn Schjøll deg ideer og inspirasjon til hvordan du kan skape julestemning i ditt eget hjem med varer fra våre butikker.
Les mer

Ser glede og stolthet på gjenbruksbutikkene

– En kollega på jobben kom en dag og sa at de som jobber på NMS sin gjenbruksbutikk er så hyggelige og flinke til å presentere varene.
Les mer

Sofa-treff i Tønsberg

De kom både fra den ene og andre misjonsforening i midtre Vestfold og slo seg ned i kjøkken-, spisestue- og sofa-avdelingene på Gjenbruk i Tønsberg. Medarbeiderne i Gjenbruk hadde stelt i stand til et tilbakelent misjonstreff i myke omgivelser. Gjestene var hentet lokalt fra: Sigrun Volden, Stina Aa. Neergård og Asbjørn Bårnes. Butikk-sjefen sjøl, Knut Bergan, innledet og orienterte om løst og fast rundt butikkens ve og vel – og om de mange solide medarbeidere som fikk utfolde seg med sine talenter. Ett skår i gleden: Han etterlyste flere mannfolk – uten løfteskader...
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp