Meny

Sommerfest-seminar om arbeidsfellesskapet i gjenbruksbutikkene

Last ned
Seminaret «Gjenbruksbutikkene – et grenseløst arbeidsfellesskap» er ikke bare for medarbeidere i gjenbruksbutikkene våre. Men hvis du møter opp er det høy risiko for at du får lyst til å bli med i frivillig-staben hos din nærmeste NMS Gjenbruk-butikk.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Birger Fossum fra Ski har klare tanker og varme følelser når det dreier seg om drift av gjenbruksbutikker. Han er medarbeider i gjenbruksbutikken på Ski og styremedlem i Gjenbruksstyret for NMS Gjenbruk sentralt. Med mangeårig erfaring som sokneprest er han god til å møte mennesker på en klok og omtenksom måte. Dessuten er han mer enn god til å formulere seg spissfindig slik at det er morsomt å høre ham snakke.

Nesten ønskereprise
Da gjenbruksmedarbeidere fra alle landets gjenbruksbutikker var samlet til butikkledersamling i Trondheim i august i fjor ble Birger spurt om å ha et lite foredrag med temaet «Hvordan har vi det sammen» – om fellesskap og samarbeid i butikken». Dette foredraget var med god margin det punktet på programmet som fikk mest skryt. Ikke bare fikk vi mang en god latter. De fleste fikk også noe å tenke på videre. Dette vil vi gjerne ha mer av, og heldigvis har Birger sagt ja til det:

– Bli med på en tankereise om gjenbruksbutikkene som arbeidssted, oppgave og mulighet, inviterer han.

Torsdag 29. juni kl 09.30
Alle som ikke fikk med seg Birgers foredrag i Trondheim har nå muligheten til å høre ham som en del av Sommerfestprogrammet i Stavanger Forum torsdag 29. juni kl. 09.30. Og de som hadde gleden av å være tilstede i Trondheim har helt sikkert lyst til å høre mer. Det er ingen påmelding til dette seminaret. Dørene stenger når rommet er fullt. Hjertelig velkommen!


Nyheter

Lyst å strikke NMS Gjenbruksvott?

Nå har vi fått oppskrift til en flott gjenbruksvott. Har du lyst til å strikke en slik før våren kommer?
Les mer

Kreativt gjenbruk

I hele desember har NMS sine gjenbruksbutikker bugnet av julepynt. Her finner alt du trenger til å skape julestemning. For deg som er litt kreativ er gjenbruksbutikkene rene skattekammeret! I dette innslaget fra TV2 God morgen Norge gir Finn Schjøll deg ideer og inspirasjon til hvordan du kan skape julestemning i ditt eget hjem med varer fra våre butikker.
Les mer

Ser glede og stolthet på gjenbruksbutikkene

– En kollega på jobben kom en dag og sa at de som jobber på NMS sin gjenbruksbutikk er så hyggelige og flinke til å presentere varene.
Les mer

Sofa-treff i Tønsberg

De kom både fra den ene og andre misjonsforening i midtre Vestfold og slo seg ned i kjøkken-, spisestue- og sofa-avdelingene på Gjenbruk i Tønsberg. Medarbeiderne i Gjenbruk hadde stelt i stand til et tilbakelent misjonstreff i myke omgivelser. Gjestene var hentet lokalt fra: Sigrun Volden, Stina Aa. Neergård og Asbjørn Bårnes. Butikk-sjefen sjøl, Knut Bergan, innledet og orienterte om løst og fast rundt butikkens ve og vel – og om de mange solide medarbeidere som fikk utfolde seg med sine talenter. Ett skår i gleden: Han etterlyste flere mannfolk – uten løfteskader...
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp