Meny

Sommerfest-seminar om arbeidsfellesskapet i gjenbruksbutikkene

Last ned
Seminaret «Gjenbruksbutikkene – et grenseløst arbeidsfellesskap» er ikke bare for medarbeidere i gjenbruksbutikkene våre. Men hvis du møter opp er det høy risiko for at du får lyst til å bli med i frivillig-staben hos din nærmeste NMS Gjenbruk-butikk.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Birger Fossum fra Ski har klare tanker og varme følelser når det dreier seg om drift av gjenbruksbutikker. Han er medarbeider i gjenbruksbutikken på Ski og styremedlem i Gjenbruksstyret for NMS Gjenbruk sentralt. Med mangeårig erfaring som sokneprest er han god til å møte mennesker på en klok og omtenksom måte. Dessuten er han mer enn god til å formulere seg spissfindig slik at det er morsomt å høre ham snakke.

Nesten ønskereprise
Da gjenbruksmedarbeidere fra alle landets gjenbruksbutikker var samlet til butikkledersamling i Trondheim i august i fjor ble Birger spurt om å ha et lite foredrag med temaet «Hvordan har vi det sammen» – om fellesskap og samarbeid i butikken». Dette foredraget var med god margin det punktet på programmet som fikk mest skryt. Ikke bare fikk vi mang en god latter. De fleste fikk også noe å tenke på videre. Dette vil vi gjerne ha mer av, og heldigvis har Birger sagt ja til det:

– Bli med på en tankereise om gjenbruksbutikkene som arbeidssted, oppgave og mulighet, inviterer han.

Torsdag 29. juni kl 09.30
Alle som ikke fikk med seg Birgers foredrag i Trondheim har nå muligheten til å høre ham som en del av Sommerfestprogrammet i Stavanger Forum torsdag 29. juni kl. 09.30. Og de som hadde gleden av å være tilstede i Trondheim har helt sikkert lyst til å høre mer. Det er ingen påmelding til dette seminaret. Dørene stenger når rommet er fullt. Hjertelig velkommen!


Nyheter

Ser glede og stolthet på gjenbruksbutikkene

– En kollega på jobben kom en dag og sa at de som jobber på NMS sin gjenbruksbutikk er så hyggelige og flinke til å presentere varene.
Les mer

Sofa-treff i Tønsberg

De kom både fra den ene og andre misjonsforening i midtre Vestfold og slo seg ned i kjøkken-, spisestue- og sofa-avdelingene på Gjenbruk i Tønsberg. Medarbeiderne i Gjenbruk hadde stelt i stand til et tilbakelent misjonstreff i myke omgivelser. Gjestene var hentet lokalt fra: Sigrun Volden, Stina Aa. Neergård og Asbjørn Bårnes. Butikk-sjefen sjøl, Knut Bergan, innledet og orienterte om løst og fast rundt butikkens ve og vel – og om de mange solide medarbeidere som fikk utfolde seg med sine talenter. Ett skår i gleden: Han etterlyste flere mannfolk – uten løfteskader...
Les mer

Bedre med grønt enn svart

Da NMS Gjenbruk i fjor arrangerte Grønn Fredag for første gang opplevde flere butikker at omsetningen ble både doblet og tredoblet. I år skal suksessen gjentas.
Les mer

Vinnerbildet er kåret!

Hvem vant NMS Gjenbruks bildekonkurranse? Vinnerbildet viser tekanner montert på husveggen som «fuglehus».
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp