Gi en gave
Meny

Over 4 millioner er samlet inn ved auksjoner på Åpta

Last ned
Også i år har det vært arrangert auksjon på Åpta.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Auksjon nr. 21 er gjennomført på Åpta Misjonssenter, også i år anført av Ingolf Vegge (78) som har hatt ca. 80 medarbeidere med seg i år. 55 av disse er fra lokalmiljøet, 25 er gjester på campingplassen.  De fleste medarbeiderne er pensjonister, og i år var Ingolf og co sin siste auksjon. De gir seg nå, og så vil tiden vise om noen tar utfordringen og sørger for en fortsettelse.

Også i år var det en nærmest uendelig kø av biler som ankom Åpta til auksjonen, og folk koste seg i det gode været, kaffe og kaker, pølser og hamburgere gikk ned på høykant, og kjøpelysten ute på plassen, i loppeteltet og i kirkesal/spisesal var upåklagelig. Og auksjonen gikk som vanlig flott, bra ledet av Ingolf Vegge med gode medhjelpere.

-Det gjør jo ikke noe om det er et skår i den skåla, du kan jo bare sette den fine sida ut, var en av de gode kommentarene fra Ingolf, som i år sørget for at den gamle båten som er blitt brukt på Havglimt fikk ny eier.  Et elghode ble solgt for kr. 1.500, elgen er visstnok skutt i Eiken.  Hver gang en auksjonsvare oppnådde kr. 1.000 eller mer, ble det markert med et glad «halleluja» av auksjonarius.

Eiendomssjef i NMS, Tor Helge Køhn takket alle medarbeiderne, spesielt Signe og Ingolf Vegge, for innsatsen.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp