Gi en gave
Meny

Områdestevne med glimt fra Etiopia, Thailand og Estland

Foto: Asbjørg Oksavik Sve Last ned
Lørdag 22. April var vi igjen samlet i Bedehuset, Langveien 19 i Kristiansund til områdestevne for NMS ytre Nordmøre. Fra regionen hadde vi besøk av regionstyreleder Asbjørg Oksavik Sve og barne-og ungdomsarbeider Gunnhild Bremer.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Den tradisjonelle kinesiske middagen smakte i år også

Kl. 11:00 startet vi med bibeltime og den ble ledet av Marit Rangøy. Asbjørg Oksavik Sve holdt bibeltimen, og vi fikk fin sang og musikk av brødrene Gjerde fra Aure.
Forhandlingsmøte fulgte deretter og Karen Flatø ledet. Hun ga oss først en oversikt fra områdets arrangement og hendelser i året som var gått. Hun ga oss også et referat fra gjenbruksbutikken som også siste året har hatt en oppgang inntektsmessig.
Valg: Peder Aae og Marit Rangøy fra Averøy, og Karen Flatø og Britt Storvik fra Kristiansun/Frei var på valg i år. Alle ble gjenvalgt for 2 år. Styret ble supplert med en representant til fra Averøy, Sigurd Haugen. Han ble også valgt for 2 år.
Ny representant til regionstyret ble foreslått : Hans Lauvstad.
Indre Nordmøre skal foreslå vararepr.
Gunnhild Bremer ga oss et engasjert innlegg om NMS U sitt arbeide i regionen, og Asbjørg Oksavik Sve orienterte om årsmeldinga. Hun leste også opp hilsen fra landsstyrelederen.
Den tradisjonelle kinesiske middagen smakte godt, og ikke minst deilige kaker og kaffe til dessert.
Misjonsmøtet ledet Peder Aae. Her fikk vi mye fin sang av brødrene Gjerde. Stor takk til dem som var med oss på begge møtene. Det var en fryd å sitte og lytte til dem.
Gunnhild «tok oss» med til Etiopia, og Asbjørg «tok oss med» til Thailand og Estland. Fint å få høre selvopplevde historier fra misjonslanda. Takk til dere begge for det de ga oss.

Mange gode kaker til kaffien

Karen avsluttet stevnet og takket for en fin dag med fokus på det som samler oss;- og nå ut med det grensesløse budskap: Han er oppstanden.
I misjonsoffer ble det gitt kr. 6.300,-
Oppmøtet varierte mellom 20 og 30 personer.

 

Av: Anne Marie Solheim

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp