Meny

NMS 175 år – stor feiring i Oslo!

Last ned
21.-23. april blir det jubileumshelg i Oslo for å feire NMS 175 år. – Høy kvalitet i alle ledd har vært viktig for arrangementskomiteen, og det har jeg tro på, sier regionleder Else Vatne.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Det har vært regionstyret som har vært motoren i dette arrangementet, forteller Else.  Sammen med flere andre frivillige og engasjerte NMS’ere har de nå sydd sammen et meget godt og allsidig program, med seminarer, festkveld og konsert med SKRUK.

Misjon, kirke, kultur og musikk
Det er mange spennende navn på gjestelisten. Frank Aarebrot skal ha seminar og Edvard Hoem blir med på festkvelden. Det gjør også biskop Ole Christian Kvarme og generalsekretær Jeffrey Huseby. Og mange andre representanter fra både misjon, kirke, kultur og musikk på høyt nivå.

Det blir spennende å høre hva Frank Aarebrot har å si om hva misjonsbevegelsen betydde for samfunnsutviklingen i Norge. Og det blir garantert inspirerende å høre hva de unge voksne som utgjør Fellesskapet Lyder Sagens i dagens Oslo tenker om å være en disippel i dag! Vi får også besøk fra England og Midtøsten.

– Dette bør ingen på Østlandet gå glipp av, sier Else. – Sett av lørdag 22. april og bli med på feiringen.

Her kan du melde deg på: Jubileumshelg i Oslo

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp