Gi en gave
Meny

Misjonskveld på Solevåg bedehus

Last ned
Det ble en rik og hjertevarm kveld på Solevåg bedehus, der misjon i verden var i fokus. Det var misjonsforeningen Kwa Mondi, som arbeider for å samle inn penger til misjonsarbeidet i NMS, som sto ansvarlig for kvelden.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Linbjørg Sunde er leder i KWa Mondi og leda misjonskvelden

Linbjørg Sunde ønsket hjertelig velkommen med Efeserne, 1. v. 2-8. «Nåde være med dere og fred fra Gud, vår Far, Og herren Jesus Kristus. Velsignet er Gud, vår Herre Jesu Kristi Far, han som i Kristus har velsignet oss med all Åndens velsignelse i himmelen.» 

En stor takk til alle som hadde kommet denne høstkvelden og alle som gjorde en innsats for at kvelden skulle bli vellykket.

Det hadde vært jobbet en del med å få taler for kvelden, og på tampen så ble det positivt svar fra Johanne Leinebø. Hennes svar på forespørselen var: «Klart jeg kan. Når skal det være?»  Hjertelig takk til Johanne som sa ja til å komme.

Johanne Leinebø har vært på Madagaskar i mange år

I en fullsatt bedehussal, fikk alle som var tilstede, et godt innblikk i hva som er av utfordringer og gleder ute på misjonsmarken på Madagaskar. Med levende fortellerglede, førte Johanne Leinebø oss inn i misjonsarbeidet. Hun startet med at Guds ord står urokkelig fast og stilte spørsmålet: «Hva betyr Guds ord for oss?» Hun minnet om hva Bibelen sier om Guds ord og leste fra Hebreerne 4, 12. «For Guds ord er levende og virksomt og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger igjennom helt til det kløver sjel og ånd, bein og marg, og dømmer hjertets tanker og planer.»

Guds ord må forkynnes klart, og det vender aldri tomt tilbake. Når ordet forkynnes skjer det noe. Det er virksomt. Mange på Madagaskar lever i åndelig nød. De er redd for onde ånder og tror de må ofre dyr og andre ting for å tilfredsstille åndene. Det er mye hedenskap, det er det som er den store utfordringen. Det er bare Guds ord og Jesus Kristus som kan sette fri. Han har tilgitt all synd, før, nå og for all framtid. Han har gitt alt. Han er det som ble ofret en gang for alle.

Bønn er viktig arbeid. Bønn utretter mye, fordi det er grunnfestet i hva Bibelens ord forteller oss om løftene, bruk dem i bønn. Da er vi med på et viktig misjonsarbeid. Det er mye arbeid som står og venter på Guds tjenere. Be for det. De innfødte på Madagaskar trenger forkynnelse for å komme ut av hedenskapet. De sier;- «ikke glem oss». Det er en kamp mellom det onde og det gode. Vi ble minnet om å huske på de ufrelste i bønn og huske på misjonsmarkene.

I 2017 markerte NMS 150 års jubileum for oppstart på Madagaskar. I 1958 vart landet en  fri selvstendig stat. Korrupsjonen florerer og den har også kommet inn i kirkene. Det er mye arbeid som venter i misjonens tjeneste.

Sulagutane frå Langevåg

Det var tankevekkende å sitte å høre om Madagaskar og misjonsarbeidet, friskt og levende fortalt. Vi tar med oss påminnelsen inn i hverdagen: Husk på de ufrelste i bønn. På den måten får vi delta i det viktige arbeidet; at Guds frelse skal ut til hele verden.

«Sulagutane» sto for sang og musikk. En glede å høre deres friske sanger om Jesus og frelsen. Tusen takk for frydefull og god sang og musikk.

Det ble servert nydelig mat, kaker, rundstykker og frukt, med kaffe, te og saft. Loddsalget gikk godt unna i matpausen. Takk til alle som sørget for god beverting og en godt gjennomført kveld.

Takk til Johanne Leinebø som førte oss inn i det viktige misjonsarbeidet.

En åndelig god kveld.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp