Gi en gave
Meny

Misjonsfestival i Storhamar kirke

Last ned
Med fullt hus og med stort engasjement arrangerte Hamar menighet Misjonsfestival i samarbeid med NMS. Søndag og mandag i månedsskiftet september-oktober i år ble dette arrangert for første gang.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

NMS-forening går ny veier
Tidligere har NMS-foreningen lokalt arrangert julemesse, men hadde nå utfordret menigheten til å tenke nytt. NMS-foreningen var likevel medarrangør og det samme var NMSU. Søndagen talte Nora Dub Dybdal på gudstjenesten og holdt misjonsinformasjon etter kirkelunsj. Misjonslandene Thailand, som Hamar menighet har en samarbeidsavtale med, og Etiopia sto spesielt i fokus. Det var utstilling av gjenstander fra disse landene i kirkerommet og NMS sin gjenbruksbutikk i Brumunddal hadde stand og solgte lys laget av resirkulert stearin.

Myldremandag
Mandagen var det invitasjon til middag for alle aldersgrupper da menigheten har stor aktivitet på mandager – også kalt «Myldremandag». Nitti  personer spiste velsmakende thailandsk mat som var laget på dugnad på kirkens kjøkken.  Deretter var det klart for Misjonstivoli som May Sylvi Skinnerlien i NMSU sto i bresjen for. Mange flere barn og foreldre dukket opp der så om lag 150 personer var innom Storhamar kirke denne dagen. Avslutningen av dagen var lagt til kirkerommet hvor May Sylvi holdt en kort andakt og kirkens barnekor deltok med sang.

Ny tradisjon?
I løpet av helga ble det samlet inn over 9000,- til misjonsprosjektet i Thailand og entusiasmen over arrangementet var stor.» Dette må vi gjøre neste år også «, var et unisont uttrykk da dagen var omme og slitne føtter kunne få en hvil.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp