Gi en gave
Meny

Middag og misjon for KVT- gjengen

Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Elevaksjonen på KVT valgte å støtte NMS sitt arbeid ved ungdomssenteret i Kamashi. Fire jenter sammen med administrasjonleder Odd Anders With reiser til Etiopia i mars. NMSU og NMS Trøndelag inviterte aksjonsgruppa til Sommerveita slik at de kunne få en «forsmak» på Etiopia.

Engasjerte jenter

Torsdag 18. februar ble aksjonsgruppa på KVT invitert til Sommerveita for å få «en smak» av Etiopia. 11 jenter og Odd Anders With utgjør aksjonsgruppa som i år jobber med NMS sitt prosjekt ved Kamashi ungdomssenter i Blånildalen. De har mange planer for hvordan de skal samle inn penger til prosjektet og målet er «å slå» fjorårets aksjon. De har allerede samlet inn fotballdrakter, solgt roser på Valentin dagen og planlegger en arbeidsdag i april (som operasjon dagsverk), der hele skolen med ca 500 elever kan tjene inn ca 200 000 kr på en dag.

Spente jenter

Emilie Håbrekke Hangerhagen, Hilde Fagerland Kalvå, Ingrid Osen og Milla Lian sammen med administrasjons leder Odd Anders With, reiser i begynnelsen av mars til Etiopia for å være der ei uke. De lander i Addis og får 3 døgn på ungdomssenteret i Kamashi. Ingen av jentene har vært i Afrika før, så de er veldig spent på hvordan denne reisen og opplevelsen vil bli.

Smak av Etiopia

Kristian Lowsow og Marit Fauskanger Pedersen var på «Team Etiopia» for to år siden. De viste bilder og fortalte fra deres opphold ved Kamashi. Ta med dere engelskbøker! Biblioteket ved ungdomssenteret mangler sårt litteratur på engelsk, for mange er ivrige på å lese og lære engelsk. Bordet i Sommerveita var dekket med injera og waatt slik at KVT gjengen kunne få en smak av Etiopia. Til en frisk dessert ble det servert sterk og god kaffe fra Etiopia.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp