Meny

Lyst til å undervise i engelsk?

Foto: Amity Last ned
Dersom du er flink i engelsk og har lyst til å undervise i språket, har du nå muligheten til å være lærer i noen sommeruker i Kina. Sammen med folk fra bl.a. USA, England, Canada og Norge inngår du i et undervisningsopplegg for kinesiske lærere.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Amity, en av NMS sine samarbeidspartnere i Kina, arrangerer hvert år «Summer English Program». Dette er en sommerskole som har som mål å forbedre engelskferdighetene til kinesiske lærere som bor i områder hvor de har få muligheter til å praktisere og utvikle engelskkunnskapene sine.

NMS vil i år være med å rekruttere volontører til dette programmet. Du som søker trenger ikke å være utdannet lærer, men du bør kunne engelsk godt. Og du bør være interessert i å lære bort språket til kinesiske lærere som bor på landsbygda.

Programmet varer i fire uker, som da inkluderer en orientering i Nanjing i begynnelsen av oppholdet, tre ukers undervisning på skole og debriefing i Shanghai.

Avreise fra Oslo er 8. juli og du kommer hjem igjen 6. august.

Følgende utgifter dekkes av volontøren selv:

* Flybilletter fra Norge til Nanjing og Shanghai til Norge
* Visum
* Reiseforsikring
* En avgift på ca. kr 10 000,- for å dekke kostnader til orientering og debrifing, transport innen Kina og andre programkostnader.

For mer informasjon om programmet sjekk ut linken her: https://www.amityfoundation.org/eng/summer-english-program-sep

Du kan også lese mer ved å klikke på denne linken.

Ser dette interessant ut? Send en søknad hvor du skriver litt om din motivasjon for turen og din erfaring med engelsk språk.

Søknadsfrist: 1. april

Søknad og/eller spørsmål kan sendes til elisem@nms.no

Under ser du bilder både fra undervisningen og fra Nanjing og Shanghai. Det ser kjekt ut, ikke sant?

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp