Meny

Lørdagsgrøt – en suksesshistorie!

Foto: Ivar Heier Last ned
Lørdagsgrøt i Kristiansand i regi av NMS har etter hvert fått så godt rykte på seg at det begynner å bli trangt om plassen!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

 

  • «Et supertilbud» sier de mange som strømmer til samlingen gjennom lokalene til NMS-Gjenbruk i Sørlandstunet i Kristiansand for å komme inn til møtelokalet til NMS.

Da NMS flyttet til Sørlandstunet ble lørdagsgrøten hver første lørdag i måneden en stor suksess. Oppslutningen til arrangementene ble faktisk så stor at arealet i møterommet måtte økes med 50 m2.

Da arrangementet var i sentrum av Kristiansand (i de tidligere NMS-lokalene der) kom det omkring 25 personer. I dag er det omkring 130 som finner stor glede i dette tilbudet. Ja, det er blitt så populært at misjonskonsulent Ellen Jorun Norheim nesten ikke tør reklamere for det. «Lokalene er allerede sprengt», sier hun og ler litt.

Hva forgår på samlingene?

Heldig vinner på lørdagsgrøt-arrangement

Det er naturligvis salg av risgrøt og vafler med kaffe. En utrolig flott gjeng av frivillige stiller opp hver gang og lager den beste grøt. I tillegg er det som regel en sangopptreden, litt fellessang, en andakt og en stemningsfull utlodning.

Og så blir det tid til en fin prat, svært deilig for mange som sitter alene hjemme.

Hvorfor kommer så mange?

Det er et tilbud som faller i smak for aldersgruppen. De fleste er over 70 år, men av og til kommer det med noen barn  – enten med foreldrene eller besteforeldrene. Vi tror også at den gode parkeringsplassen gjør sitt. Her er som regel nok av plass. Det gjør det mye enklere å kunne kjøre fra dør til dør.

Og første lørdag i september er tilbudet der igjen, og Ellen Jorun Norheim kan igjen stå  og ønske de mange velkommen inn i møtesalen – til ny feststund!

Tekst og foto: Ivar Heier

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp