Meny

Inspirasjonstur til Thailand og Laos

Foto: Marit Mjølsneset Last ned
Reisen går først til Laos hvor vi får et innblikk i arbeidet den lokale kirken gjør med støtte fra NMS. I Thailand besøker vi også noen av prosjektene NMS støtter i hovedstaden Bangkok før turen går til i Hua Hin
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I det flotte og spennende landet Laos går turen til hovedstaden Vientiane hvor vi besøker flere av byens  attraksjoner og deltar på gudstjeneste i Na Kham kirken. Før turen går til provinsen Phonsavanh, nordøst i  landet.

Med fokus på helse, utdanning og kapasitetsbygging samarbeider NMS med den Laos evangeliske kirke og  laotiske myndigheter med å blant annet bygge skoler og gi landsbyer rent vann.

Rent vann gjør hverdagen enklere, helsen blir bedre og levestandarden øker. En skole betyr blant annet at barna slipper å gå langt (ofte på farefulle veier).

Helt fra NMS startet sitt arbeid i 2004 har det blitt stilt krav til at alt arbeid i prosjektet skal utføres av landsbyens egen befolkning under kyndig veiledning. I og med at folket selv har gjort jobben har de fått et eierforhold og innehar kunnskap om vedlikehold.

Vi besøker noen av disse landsbyene og får et innblikk i hvorledes livet i disse landsbyene har endret seg.

Vi flyr så tilbake til Bangkok hvor vi besøker noen av de de diakonale prosjektene som NMS støtter. Før turen går videre til Hua Hin for å oppleve strandlivet.

Pris:   24 500,-  (Endring i flyskatten kan forekomme). Enkeltromstillegg 5000,-
Når: 13.-25. februar 2020

Last ned brosjyre.

REISELEDERE:
Eivind Hauglid kom til Thailand i 1982 og har til sammen vært misjonær i landet i ca. 16 år. Han har også reist mye i Laos og var i perioden 2015-2017 representant for NMS i både Laos og Thailand. Han har vært redaktør av Misjonstidende i mange år.

Roar Vik har arbeidet i NMS i mange år, bl.a. som forkynner og misjonskonsulent. Han har besøkt mange av NMS sine felt, og kjenner NMS sitt arbeid godt.

For mer informasjon og påmelding: plussreiser.no eller ring  oss på 70 17 90 00

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp