Meny

Inspirasjonssamling i Region Sør

Foto: Helene Kristiansen Last ned
Det er viktig å samle frivillige medarbeidere til inspirasjon og informasjon!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

5. februar var frivillige som forkynner og formidler misjon, representanter for tre områdeutvalg og ansatte samlet på Sørlandstunet. Misjonskonsulentene hadde invitert til samling for å knytte kontakt, inspirerte, vise takknemlighet og gi en oppdatering og glimt av NMS globale arbeid i dag.

Sverre Jakobsen holdt en andakt om NMS Kjennetegn. Espen Schiager Topland hadde hovedinnlegg om hva NMS gjør innenfor seksjon migrasjon. Espen jobber nå som rådgiver i denne seksjonen. Det var også glimt fra Estland ved Helene Kristiansen og Midtøsten ved Sverre Jakobsen og et overblikk over avdeling Global av Gunstein Sjaastad, der han minnet om to målsettinger til NMS Global: «Misjon starter med eget trosliv,» og «Vi fornyer egen og andres misjonsforståelse.»

Kvelden ble avsluttet med samtale om misjonsengasjement: hva gjør meg engasjert for misjon og NMS, og hvordan kan jeg bruke mine talenter for å engasjere andre? Misjonsgudstjenester og samlinger for misjonsavtalemenigheter, sende barn og unge på leir, misjon i trosopplæringen, reiser for å oppleve misjon og forkynnelse i ulike sammenhenger ble trukket fram.

Takk til alle som bruker sine forkynner- og formidlertalenter for NMS sånn at flere blir med på å dele tro, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet!

Bilde: Helene Kristiansen

Tekst: Gunstein Sjaastad

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp