Gi en gave
Meny

Inspirasjon til misjon

Foto: Knut Hallen tok for seg kveldens tema - grensesprengende misjon Last ned
Organisasjonene og menighetene står sammen for å nå ut til alle folkeslag. Derfor ble det 18. oktober invitert til inspirasjonssamling i Kongsvinger der tema var grensesprengende misjon.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Representanter  fra både menighetene, foreningene, NMS og andre misjonsorganisasjoner i prostiet var samlet. Kvelden ble ledet av Øystein Halling, prost i Solør, Vinger og Odal.

Knut Hallen, leder for Samarbeidsråd for Menighet og Misjon, tok for seg kveldens tema.  Han satte fokus på at Kongsvinger og Bangkok er en del av samme kirke og snakket om hvordan menighetene helt konkret kunne ta del i misjonsarbeidet.

Audun Ommedal (NMS) gikk gjennom det grunnleggende om misjonsavtaler, om innhold, rutiner for inngåelse av avtaler, og ikke minst hvilke menigheter i prostiet som har avtaler.

Det var  åpent for spørsmål, og mange tanker om hvordan misjonsarbeidet kunne knyttes tettere til menighetene ble luftet. Innenfor trosopplæring og konfirmantarbeid ble flere ideer diskutert. Det var spennende og inspirerende å høre at interessen for misjon i menighetene var så stor.

Kari Hov Brøderud avsluttet med en flott oppsummering og tanker fra en som har stått tett på arbeidet i mange år!

Vi sier takk foren flott samling  til arrangørene, Øystein Halling og områdeutvalget i Solør, Vinger og Odal

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp