Gi en gave
Meny

Innholdsrik manns-weekend

Foto: Ole Syltebø Last ned
Den årlige mannshelga på Phillipshaugen var arrangert 8. - 9. februar og opplegget var tradisjonelt og godt! Rundt 20 deltakere var påmeldt og de fikk både for ånd, sjel og legeme.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Reidar Standal – fordypning i bibelhistorier. Foto: Ole Syltebø

Reidar Standal leda oss gjennom bibelhistoriene om nazirearane, historier som vi sjelden fordyper oss i. Her fikk vi et glimt av personer som ga løfter om å vie seg for tjeneste en periode av livet sitt og som fikk stor betydning for andre. Gjennom trofast tjeneste ble de brukt til å åpne dører for andre og peke på Jesus.

Det kulturelle innslaget dette året stod Bernt Bøe for og han hadde satt sammen et program om Edvard Grieg med innslag av både musikk og historie. I 2018 var det 175 år siden Edvard Grieg ble fødd og foredragsholderen vektla særlig Griegs salmer.  Vi tenker ofte på andre sider ved Griegs produksjon som mer fremtredende, men Grieg var allsidig.   Musikken til Peer Gynt var også nevnt, sammen med andre komposisjoner.

Bernt Bøe med foredrag om Edvard Grieg

Bernt Bøe med foredrag om Edvard Grieg. Misjonstimen dette året var det Jan Ove Kleppe som tok seg av og han

fokuserte på Madagaskar. Etter flere turer til Madagaskar, var han særlig opptatt av å få frem fruktene i samfunnet av misjonens arbeid. Han viste til mange eksempler fra Madagaskar, der misjonens påvirkning har ført til endringer i samfunnet som kommer mange til gode.

Mannsweekend gir felleskap og glede, bibelkunnskap og nye impulser.

Det er vel verdt å slenge seg med ved senere anledninger, enten du er nykommer eller veteran!

En flott gjeng på manns-weekend. Foto: Ole Syltebø

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp