Gi en gave
Meny

Ingen kristne venner

– Hvordan kan vi nå unge voksne med evangeliet når 60 prosent av dem verken har vært i kirken eller har noen kristne venner? Kirken «The Way» jobber med å nå unge voksne i Carlisle by med evangeliet om Jesus.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Engelske Andy Dykes forteller om sitt engasjement i kirken «The Way» (Veien). NMS bidrar i dette viktige arbeidet gjennom samarbeidet med Carlisle bispedømme i Church of England.

– Siden starten i 2013, har kirken vår forsøkt å bygge relasjoner til unge voksne som ikke har kirkebakgrunn. Vi arrangerer jevnlige aktiviteter på nøytrale steder og bygger vennskap som vi håper vil lede til muligheter for å snakke om Jesus. Etter hvert som kirken vår vokser, leter vi etter nye måter å gjøre dette på og det er der vi er akkurat nå.

 

Servitør og misjonær

Derfor har de nå åpnet en kafé i Carlisle. Det er en kommersiell og appellerende kafé for unge voksne. Visjonen er å bli den beste kafeen i Carlisle!

Målet er å ha kristne ansatte som arbeider som servitører, men som også ser på seg selv som misjonærer, og som forsøker å bygge relasjoner til de som kommer til kaféen. Utenfor ordinær åpningstid vil vi bruke bygningen til sosiale treff der vi kan snakke sammen om tro og liv.

–  Vår erfaring er at så lenge vi er helhjertet forpliktet til evangelisering, kan vi aldri bruke for mye tid på relasjonsbygging. Håpet er å se nye komme til tro på Jesus.

 

Liten men brennende

«The Way» er en liten kirke. Kjernen består av en håndfull kristne venner som ønsker å nå unge voksne med evangeliet. Det er en utfordring når 60 prosent av dem aldri har vært i kirken eller har kristne venner. Alt vi gjør har dette som utgangspunkt.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp