Gi en gave
Meny

Hilsen fra biskop Ruben i Kamerun

Foto: Privat Last ned
Kjære brødre og søstre i Norge. Jeg har gleden av å være vitne til en ny start i kirken som dere har vært med på å plante i Kamerun for snart hundre år siden. I takk til dere priser jeg Gud for den åndelige oppvåkningen i kirken vår.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I kirkens visjon for perioden 2018 – 2021 legger vi vekt på forsoning, kamp mot korrupsjon, kamp mot fattigdom, åndelig og materiell utvikling og sunn økonomi.

Prosessene er i gang, forsoningen innad i kirken (med utbryterne) er kommet langt. Mer enn halvparten av de som brøt ut er vendt tilbake til kirken. Det er fred i EELC. Kirker og kapeller er fulle og mange er ivrig med i kirkens arbeid. Noen av institusjonene som nærmest hadde falt sammen begynner å se lyset.

Fra 12. – 22. januar var jeg på en lengre turné i den østlige regionen. I løpet av turnéen innviet jeg 10 nye kirker/kapeller. I mange av kirkedistriktene har vi fortsatt utfordringer med å bygge nye og bedre kirkebygg.

Så ja, det er fortsatt mye å gjøre. Vi ber om forbønn og fortsatt støtte til kirken. Vi takker alle tidligere misjonærer som fortsatt er engasjert gjennom NMS for støtte til prosjekter, institusjoner og kirkebygg.

Vi har fortsatt behov for dere. Må Gud velsigne dere.

Hilsen Rév. Dr Ruben NGOZO 
Biskop i Den evangelisk-lutherske kirken i Kamerun (EELC)

Historien fortsetter under bildet

Kirkeledelsen i EELC: F. v. Assisterende biskop  Adolphe Telesam, biskop Ruben Ngozo og generalsekretær. Foto: Ole Eriksen (feb. 2018)
—————————————-
Tidligere misjonærer Ole Eriksen og Kåre Kristensen har tatt initiativ til å samle informasjon om EELC i dag. De ønsker å formidler det som skjer, gode nyheter,  utfordringer, og bønne- og takketema. Dette vil de prøve å gjøre 3 – 4 ganger pr. år, men det er selvsagt avhengig av hvor mye informasjon de klarer å få tak i.

Vil du bli varslet når nye innlegg om Kamerun er lagt ut, meld deg på nederst på denne siden: https://nms.no/kamerun

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp