Gi en gave
Meny

Har funnet energikilden

Foto: Kristian Mjølsneset Last ned
Bønnesamlingen og bibelstudiene i Créteil har fornyet troen min og gitt meg lyst til å grave enda dypere i Guds ord. Det er blitt en daglig energikilde for meg. Jeg har ikke lest så mye eller bedt så mye siden jeg var konfirmant, sier Jean-Christophe.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Isabelle, Jean-Christophe og de to guttene deres, Matthieu (14) og William (9), bor i en forstad øst for Paris. De giftet seg i kirken, og sønnen ble døpt i den kirken de soknet til. Men de var aldri faste kirkegjengere.

Ble faste kirkegjengere

Da arbeidet med å plante en ny kirke i Créteil startet opp, kjente Jean-Christophe på et sterkt kall til å være med. Sammen med NMS-misjonærene Mary og Rafi Rakotovao ble han et av de første medlemmene i teamet som er engasjert i denne viktige satsingen.

Snart ble misjonsarbeidet i Créteil et familieprosjekt for familien på fire. De er faste deltakere på gudstjenestene. Guttene er alltid klare til innsats, enten det gjelder å gjøre klart kirkelokalet, ha ansvar for prosjektoren under gudstjenesten eller å servere kjeks og kaffe til forbipasserende på gata ved inngangen til kirken. Som Matthieu sier:

– Her i Créteil kan alle være med og bidra!

Et privilegium

Jean-Christophe synes han er privilegert som får være med på å skape denne nye kirken i Créteil og kjenner at det er viktig å dele sin tro med andre. Han vil gi videre det han selv har fått.

Isabelle understreker hvor viktig det er å ønske de nye velkommen, med varme og ekte interesse.

– Det er ofte vanskelig å finne sin plass i en etablert menighet, men her er det lettere. Alt er nytt og friskt, og det er behov for alle. Jeg håper virkelig at vi kan beholde denne atmosfæren også i fortsettelsen.

Takk for forbønn og støtte til arbeidet med å plante en ny kirke blant kirkefremmede i Créteil!

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp