Meny

Gode dager på seniortreff på Mjuklia

Foto: Harald Danielsen Last ned
NMS-seniortreffet på Mjuklia 10. - 13. september var godt besøkt, både av påmeldte faste deltakere og dags-besøkende. Storparten var naturlig nok fra Trøndelag, men det var også flere fra Nordmøre; til og med helt fra Østfold kom det to deltakere! Flere ga uttrykk for at de opplevde oppholdet og programmet som meget trivelig og berikende.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Komiteen hadde fått på plass dyktige og hørverdige talere, musikere og sangere. Først og fremst er det grunn til å nevne tidligere Kamerun-misjonær Konstanse Raen, som under hele tida gledet oss med sitt nærvær og gode humør, sammen med mannen sin, John Gunnar. På meget engasjerende vis tok Konstanse for seg de tre del-temaene for leiren: Tro, håp og kjærlighet.

Konstanse og John Gunnar Raen på Mjuklia

Konstanse og John Gunnar Raen på Mjuklia

To nordmøringer ga oss fine musikalske bidrag. Bernt Bøe ga oss et interessant og godt innblikk i Griegs liv og hans skapende virksomhet som komponist, spesielt hans siste verk, kor-arrangementene av fire gamle folketoner til salmer bl.a. av Brorson. Ola Bræin fortalte levende om arbeidet som faren hans, Edvard, hadde gjort med innsamling av folketoner, og han spilte flere av dem på munnspill. Meget vakkert! Svein Volle bidro på dyktig vis med solosang mer og mindre hele tida, og dessuten hadde vi på basarkvelden gode sanginnslag av Rennebu songkor, under ledelse av Rigmor Aas.

De som var med på leiren, bidrog også mye til at treffet ble vellykket, og til at det til sammen kom inn godt over tretti tusen kroner, gjennom kollektene og åresalget.

Et fast innslag i seniortreffene er en gudstjeneste i en nærliggende kirke. Denne gangen var vi i den aller nærmeste, Berkåk kirke, der soknepresten i Rennebu, Anette Vognild, forrettet.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp