Gi en gave
Meny

God jul og godt nyttår!

Last ned
Ordene og helsinga kjennes ofte litt innøvd, brukt og utslitt. MEN vi sender den mellom oss likevel. Takk og lov for det! God jul og godt nyttår!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Julefred!

Nå tar regionkontoret, gjenbruksbutikkene, Knausen og Mjuklia juleferie! Jeg håper mange har fått regionbladet i postkassen sin. På framsida av bladet kan dere se bilde fra jubileum i Klæbu. Gjenbruksbutikkene i regionen har stått på i et år der alt har vært begrensa og rart. Mjuklia kan være takknemlig for at de har klart seg forholdsvis bra, trass i at økonomien er trang. Foreninger har rullet og gått på diverse vis rundt om i Trøndelag. Julemessene ble alternative dette året. Noen leirer ble gjennomført, andre ble dessverre avlyst. Mange ting ble ikke som vi har tenkt, men takk for at dere er så omstillings- dyktige! Dere er gode! Vi tar en juleferie nå, for å finne fred.

Hellig trekonger-festen i Sommerveita er avlyst, men ikke den på Mjuklia. På Inderøy skal det bli misjonsgudstjeneste på nyåret, mens basaren i Hemne blir flyttet til tidlig sommer. Sånne endringer blir vi nødt til å oppdatere hverandre på også i det nye året. Noen gevinster ligger fortsatt i kjelleren i Sommerveita. Håkon Kessel har sagt han vil delta på vårfest i april. GF skal arrangeres på Stjørdal i 2023, og på nyåret settes planer og komitearbeid i gang. Vi har mye å se fram til i 2021. Vaksiner og mer sollys! Takk for at du som leser dette, har et hjerte for NMS sitt mangfoldige arbeid her i Trøndelag.

Jula blir ikke avlyst! Jula kan nok bli annerledes. Vi må nok antagelig snu på noen av våre tradisjoner om juletrefester, stappfulle og trivelige julegudstjenester og selskap blir mindre. MEN jula er ikke avlyst. Vi feirer Jesu fødsel, uansett pandemi! Og vår bønner også i jula går til Gud, om og for en levende kirke over hele jorden! Vi ber for våre søsken i andre deler av verden, der pandemi, politikk, krig og uro skaper mer utrygghet enn det vi kjenner på her. Vi ber og for de vi kjenner som er syke denne jula. Jesus, er ikke bare lite barn i Betlehem- men Guds sønn som vi i vår hverdag og fest kan få sette vår lit til.

Lyset for verden, lyset i verden og lyset på din og min vei. Takk Jesus, for at vi igjen kan hilse hverandre god jul!

Vil her dele min favoritt julesang akkurat nå. (T. Bjørn Eidsvåg) og med den ønsker jeg NMS venner i Trøndelag:

God jul og godt nyttår!

I en natt så klar og kald,
av en ung og tapper mor,
i en krybbe, i en stall
fødtes håpet til vår jord.
Så umerkelig, – så stille,
byens gater helt forlatt.
Ingen opptog for den lille.
Lyset kom en vinternatt

Gjeterne satt rundt sin grue,
skremtes opp av lys og lyd.
Himlen stod i veldig lue.
Engler sang om fred med fryd:
Ikke frykt, vær ikke redde,
Gud er kommet til vår jord.
Nå i natt var det det skjedde.
Gå til barnet og hans mor

I det stille, til de små,
bringer Jesus håp og fred.
Og han kommer, da som nå,
fra sin himmel til oss ned.
Julenatt med lys og glede
minner oss om Gud som kom.
Evig er han her til stede.
Nå står grav og krybbe tom

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp