Gi en gave
Meny

Bibel -og misjonshelg for Troms

Foto: NMS-info Last ned
Helga 30. september til 2. oktober var det Bibel -og misjonshelg for misjonsfolket i Troms. For mange var det gjensyn med leirstedet, og for helgas gjestetaler var det avgjort et gjensyn. For Magne Mjærum, tidligere regionleder i NMS Region Øst, hadde vært der på leir for femti år siden. Da var han «erstatningslærer» på Senja. Seinere tok han lærerskole og var tilsatt i NMS hjemmearbeid gjennom et langt liv.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Han delte rundhåndet av minner fra leiren i 1966, og var straks på bølgelengde med deltagerne fra området. Programmet var vidtfavnende. Velkomstkvelden orienterte Mjærum om hjemmearbeidet og orienterte om arbeidet med å slanke og å profilere NMS slik at vi kan nå dagens mennesker med misjonens budskap. Og informasjonen ble gitt på en måte som engasjerte tilhørerne.

 

Lørdagen var det bibeltime med tema «Guds medarbeider» før deltagerne ble invitert Ut på tur med Magne Mjærum. Og nettopp de timene som var satt av for tur, så var det faktisk opphold, selv om skyene også da hang tungt over området. Ellers var helga sterkt prega av regn.

 

Om ettermiddagen var det misjonsinformasjon under overskriften «Det spirer og gror verden rundt». Også kveldens misjonsfest hadde preg av informasjon, for da fortalte Mjærum om «Laos i dag». Ved misjonsfesten deltok Dyrøy-oktetten med sang.

 

Ved middagen lørdag ble det også overrakt en blomsterhilsen til Gunvor Kongsvik, som var leder av Områdeutvalget fram til siste årsmøte. Søndag var det gudstjeneste ved Sigurd Hansen, og kirkekaffe.’

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp