Gi en gave
Meny

Gjenbruksbutikken i Kristiansand er 15 år

Last ned
For 15 år siden startet de opp i lokaler i tilknytning til NMS-senteret i sentrum av Kristiansand. Siden har de flyttet til større lokaler, og nylig markerte de sitt 15 ås jubileum.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Butikken i Kristiansand startet som de fleste andre av våre gjenbruksbutikker opp i beskjedne lokaler. – Det var trangt, men moro! sier en av dem som var med fra starten av. Lokalene var i en tidligere spisesal i NMS-senteret, her hadde man kanskje 60-70 kvm å «boltre seg på», i tillegg var det en kjeller som ble brukt til lager. Og så var det garasjer flere steder i byen som ble lånt etter behov.

Nå er butikken flyttet til Sørlandstunet i nærheten av det store Sørlandssenteret (Norges største kjøpesenter?), og både omsetning og parkering, tilgjengelighet og lagerplass er av helt andre kvaliteter.

Nylig ble det markert at butikken har blitt 15 år. Alle nåværende medarbeidere var invitert til fest, og noen av veteranene fra den første tiden var også til stede, sammen med daglig leder for NMS Gjenbruk, Ina Kjøstvedt.

Flere hadde ordet, både gamle minner og gode historier ble delt, og Ina kom med både ros og gode råd og nyttig informasjon fra «sentralt hold».

Kvelden ble avsluttet med andakt av Helene Kristiansen.

På bildet fra v.: Ina Kjøstvedt, daglig leder for NMS Gjenbruk, Ellen Heier, første butikkstyreleder og Inger Karin Motrøen, nåværende butikkstyreleder. (Foto: Harry Omdal).

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp