Flying start på samarbeidet i Spania

Foto: Åslaug Ihle Thingnæs Last ned
Erika Lynn Solli og Helge Bjørgås Helle er NMS sine første utsendinger til arbeidet blant nordafrikanske innvandrere i Spania. I ett år skal de bo og arbeide i Barcelona, og denne uken fikk de møte sine nye sjefer, Mona og Hany, som er misjonærer fra Egypt.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Mona og Hany kom til Norge bl.a. for å forelese på Hald Internasjonale Senter. Mona møtte alle Ucrew-deltakerne og snakket om utfordringene de vil møte når de skal arbeide i tverrkulturelle team. Hun snakker av erfaring, for gjennom 23 år som misjonær i Spania har de tatt imot medarbeidere fra mange forskjellige land og gitt dem innføring og fulgt opp. Nå er det to norske ungdommer som skal få nyte godt av den lange erfaringen, og det var ingen tvil om at de fire trivdes i hverandres selskap.

Hany hadde alle studentene på Hald i salen når han foreleste om Pop-islam i Europa. Med eksempler fra både reklame, musikk og mote presenterte han det moderne ansiktet til islam som mange av oss i Vesten kjenner mindre til. Mye nyttig informasjon for ungdommer som skal krysse grenser og bli kjent med nye kulturer og levesett.

Nå er Mona og Hany hjemme igjen og gjør klart for å ta imot Erika og Helge som kommer på onsdag.

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp