Gi en gave
Meny

Festklar i hovedstaden

Last ned
NMS 175 år: Jubileumshelgen i Oslo nærmer seg. Store navn på plakaten trekker folk til arrangementet. Men for regionstyreleder Øystein Bjørdal er det viktigste at vi har med oss fotfolket.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

– Det er en grenseløs Guds velsignelse vi har fått være med på i 175 år, sier Øystein Bjørdal. Han er leder for komitéen som har planlagt jubileumshelgen i Oslo og synes NMS er vel verdt en stor feiring. Han innrømmer at forberedelsene til jubileumshelgen har gitt både mye jobb og stor glede. Nå er det meste på stell, det er bare å glede seg og ønske alle hjertelig velkommen!

Store navn og spennende personligheter
Det mangfoldige programmet har fått mye ros. Her blir det muligheter til å møte både store personligheter som Frank Aarebrot, Edvard Hoem og biskop Ole Christian Kvarme og NMS’ egne misjonærer og samarbeidspartnere som Ingvald Frøyen, Jan Martin Berentsen og Andree El Mounayer. Sistnevnte er programleder i den kristne TV-kanalen Sat 7, som er en viktig samarbeidspartner for NMS i Midtøsten.

Andree El Mounayer er porgramleder i den kristne TV-kanalen Sat 7 og en av bidragsyterne under jubileumsseminarene våre.

Valgets kval
Det eneste problemet med det gode programmet er at det ikke går an å få med seg alt, siden seminarene går samtidig. Her må man velge.  Frank Aarebrot, Magne Lerø og Kristin Norseth representerer muligheten til å se bakover i historien vår.  Ingvald Frøyen, Jan Martin Berentsen og Andree El Mounayer gir et spennende innblikk i hvordan misjonsarbeid foregår i dag, med spesiell vekt på hvordan vi kan møte islam. Matthew Firth fra England møter Johne Stødle og Odd Fidje fra Lyder Sagens Fellesskapet i Oslo for å dele erfaringer om å være et trosfellesskap i en storby i 2017. Den som enda ikke er påmeldt og vil ha med seg seminarene må være rask, og kan risikere å gå glipp av lunsjen, for her er påmeldingsfristen på overtid.

Overraskelser venter i Trefoldighetskirken
Lørdag kveld i Trefoldighetskirken er heldigvis felles for alle. Både Edvard Hoem, biskop Ole Christian Kvarme og vår egen generalsekretær Jeffrey Huseby vil komme med gode ord til oss. Aller mest spennende blir det kanskje å se hva scenekunstnerne Anders Rønningen og Anne Flugstad har funnet på. De har vært hemmelighetsfulle hele vinteren, men skal komme med flere innslag gjennom kvelden som skal binde programmet sammen. Kvelden avsluttes med konsert med SKRUK. Billetter til konserten selges både i døra og på NMS nettside.

Anders Rønningen og Anne Persdotter Flugstad har store planer for festkvelden i Trefoldighetskirken. Foto: Kenneth Davidhaugen

Gleder seg til å møte både ledelsen og grasrota
Men for styreleder Øystein Bjørdal er det faktisk ikke de fasjonable gjestene som er viktigst denne helga.
– Vi i regionstyret skal også møte Landsstyret, og vi skal møte våre 18 områdeutvalg-ledere denne helgen. Det blir spesielt viktig for oss, sier han.

– En grasrotbevegelse som NMS trenger å lytte til fotfolket! At vi har mange A-kjendiser på plakaten kan ikke overskygge viktigheten av at vi har våre egne med oss, slår regionstyrelederen fast. Jeg håper vi fyller Trefoldighetskirken til siste plass lørdag 22. april!

 

Les alt om programmet for jubileumshelga: Jubileumshelg i Oslo

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp