Gi en gave
Meny
Foto: Kristian Mjølsneset Last ned

Få nyheter fra SAT-7 rett i lommen

Den kristne TV-kanalen SAT-7 publiserer sitt eget informasjonsblad cirka fire ganger i året. Nå kan du enkelt motta bladet digitalt på e-post.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nederst i artikkelen. Da vil du motta bladet Insight, som gis ut av den kristne TV-kanalen SAT-7 i Midtøsten, i PDF-format på e-post.

NMS støtter SAT-7, som lager TV-programmer som når millioner av barn og voksne i Midtøsten. Den kristne TV-kanalen fyller en viktig rolle i mange menneskers liv.

– I Midtøsten er det vanskelig å være kristen. For mange er TV-programmene fra SAT-7 gull verdt, og gir en tilhørighet til et kristent fellesskap, sier Martin Eikeland, som er informasjonsleder i NMS.

Norsk oversettelse

Bladet Insight publiseres på engelsk. Men en gruppe frivillige på Jørpeland, utenfor Stavanger, gjør en fantastisk jobb med å oversette bladet til norsk.

– De legger ned en fantastisk innsats. At bladet også blir oversatt til norsk gjør informasjonen om SAT-7s arbeid tilgjengelig for enda flere, konstaterer Eikeland.

Sendes på e-post

NMS har allerede gjennom en del år sendt Insight digitalt i PDF-format på e-post til personer med interesse for SAT-7s arbeid. Nå ønsker vi å synliggjøre denne muligheten for flere. Informasjonsleder Eikeland oppfordrer alle med hjerte for Midtøsten til å melde seg på mottakerlisten.

– Det tar bare noen få sekunder å registrere seg, sier han.

Her kan du lese tidligere utgaver av Insight. Vi jobber med å oppdatere siden med norske og engelske utgaver som mangler.

Jeg vil motta Insight på e-post!

    Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp