Gi en gave
Meny

Du kan nå søke på Ucrew 2021/22!

Som Ucrew reiser du til en av våre samarbeidspartnere i Europa eller på Madagaskar for et ti måneder langt praksisopphold.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

 

Les mer om de ulike praksisplassene her:

 

Ucrew starter i slutten av august hvert år. Da samles alle våre Ucrew-«ettåringer» til et ti-dagers forberedelseskurs på Hald Internasjonale Senter i Mandal. Etter forberedelseskurset reiser du, sammen med din team mate, til en av praksisplassene.

I starten av januar samles alle ettåringene til Infield, som er en midtveissamling på fire dager med undervisning, samtaler og mange morsomme aktiviteter.

Praksisoppholdet avsluttes med et sju dagers langt avslutningskurs i Barcelona der alle Ucrew-ettåringene samles igjen.

 

På grunn av Covid-19 er det flere ulike faktorer vi må ta høyde for når vi planlegger Ucrew 2021/22.

1. Muligheten til å reise og komme inn i de enkelte praksislandene

De fleste av landene vi har praksis i er nå åpne for innreise. Hvis ikke pandemien forverrer seg betydelig det neste året, har vi grunn til å tro at de aller fleste landene vil være åpne for innreise fra oktober 2021, eventuelt med en kort karanteneperiode ved ankomst.

2. Reiseråd og forsikring

Det neste vi vurderer, er råd fra norske myndigheter og NMS sitt forsikringsselskap.

Forsikringsselskapene forholder seg i stor grad til Utenriksdepartementet sine reiseråd, men kan også gjøre unntak. NMS benytter seg av en spesielt god forsikring for utstasjonert personell og vi er i tett dialog med forsikringsselskapet om situasjonen.

Vi kommer ikke til å sende ut noen uten at de er tilstrekkelig forsikret.

3. Vurderinger fra lokal partnerorganisasjon

Det er våre lokale partnerorganisasjoner som har den daglige oppfølgingen og ansvaret for ettåringene i praksis. Det vil derfor være av stor betydning hvordan de vurderer landets smittesituasjon og helsevesenets evne til å håndtere situasjonen.

Les mer om Ucrew her: nms.no/ucrew

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp