Gi en gave
Meny

Drap på NMS-venn i Mali

Foto: Ole Andres Husøy (illustrasjonsfoto) Last ned
Muusa Iisaa Bari ble skutt og drept i hjemlandsbyen sin i Mali onsdag formiddag.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Onsdag 16.november klokka 12.15 ble vår gode venn Muusa Iisaa Bari skutt og drept i hjemlandsbyen sin i Mali. Han var ute og kjørte motorsykkelen sin da motorsykler med seks menn kom og avfyrte flere skuddsalver mot ham. Han døde momentant på stedet og overfallsmennene forsvant like fort som de kom.

Vi vet ikke hvem som drepte ham eller hvorfor, men det er flere jihadistgrupper og banditter i området som terroriserer lokalbefolkningen og som i særdeleshet er ute etter folk som jobber for eller med myndighetene. Mussa var nær venn av ordføreren og dette kan være en grunn til at han ble likvidert. Noe sikkert svar vil vi aldri få.

Mussa tilhørte den lokale menigheten vår og etterlater seg kone og mange barn. Vi ber om at dere husker på dem i bønn og også de andre fulanikristne som nå er i dyp sorg og kjenner på frykt.

Mussa ble begravd samme dag av storfamilien sin i hjemlandsbyen, så vi fikk ikke vært tilstede der, men noen av våre folk reiste umiddelbart opp for å delta i sorgen og være til støtte.  I bønn har vi overgitt Muusa i Guds hender.

Vi lyser fred over hans minne.

Tekst: Ingvald Andersen Frøyen, NMS-misjonær i Mali

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp