Gi en gave
Meny

Dobler potensielle seere for SAT-7 PARS

Den persiske kanalen til SAT-7 har nå inngått avtale om å få sende på Yahsat; en av de mest populære kanalene i Iran. Minst ti millioner hjem er tilknyttet denne satelitten, så for SAT-7 betyr det en dobling av potensielle seere for kanalen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Dette har vært drømmen vår i mange år, sier Panayiotis Keenan, som har jobbet flere år i SAT-7 PARS. De har sett at akkurat denne satelitten har hatt en økende popularitet de siste årene, og den vil gi en mulighet for å nå helt nye seere i Iran og andre deler av sentral-Asia.

Yahsat er særlig fokusert  på Iran og Afghanistan, noe som gjør at mottakerne kan klare seg med en mindre og billigere parabol-antenne. Dessuten er kvaliteten på de andre kanalene som bruker denne satelitten høy, og særlig familier har valgt å stille antennen i retning Yahsat.

Direktør og grunnlegger av SAT-7, Terence Ascott, understreker at det ikke er noen andre kristne kanaler på Yahsat, så det er en unik mulighet for dem å nå nye grupper. Foreløbig er det de samme programmene som blir sendt på Yahsat som på Hotbird, men på sikt håper en å kunne produsere mer variert slik at seerne får mer å velge mellom.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp