Meny

Åpen dag på Knausen

Last ned
Knausen lysstøperi åpnet fabrikken, slik at flere kan se den flotte produksjonen. Lørdag 3. mars var omlag 100 mennesker innom for å få mer kjennskap til hvordan lysstumper kan bli til en viktig inntektskilde for misjonsarbeid.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Åpen dag på Knausen Lysstøperi

.De fleste «ansatte» var på plass, og produksjonen gikk sin gang, da det ble holdt Åpen dag på lysstøperiet lørdag 3. mars. Omlag 100 besøkende fikk se og forklart hvordan det jobbes på Knausen. Nye produkter ble også vist fram. De yngste fikk prøve seg på lysstøping, og det var svært populært.

Rundt i lokalene var det satt ut bord og stoler, og folk kunne kose seg med kaffe og nystekte vafler. Mange benyttet også anledningen til litt «rettferdig lyshandel». Lysene fra Knausen varmer og stråler i flere betydninger, og kvaliteten er utmerket.

Det er viktig for Knausen at folk i Trondheimsområdet blir kjent med arbeidet. Det trengs flere medarbeidere, for å gjennomføre den produksjonen de har ambisjoner og lyst til. «Kortreiste lysstumper» er også en fordel, for å sikre at de kontinuerlig har nok materiale å lage nye lys av.

Innbydelsen til Åpen dag gikk denne gangen til familier og bekjente av de som jobber på Knausen, samt en del gjenbruk- interesserte. Kanskje en åpen dag senere vil sikte enda litt bredere.

Tekst: Daglig leder på Knausen; Rolf Stranden Foto: Inge Hill

Gode vafler og god stemning på Knausen 3. mars


Nyheter

Ser glede og stolthet på gjenbruksbutikkene

– En kollega på jobben kom en dag og sa at de som jobber på NMS sin gjenbruksbutikk er så hyggelige og flinke til å presentere varene.
Les mer

Sofa-treff i Tønsberg

De kom både fra den ene og andre misjonsforening i midtre Vestfold og slo seg ned i kjøkken-, spisestue- og sofa-avdelingene på Gjenbruk i Tønsberg. Medarbeiderne i Gjenbruk hadde stelt i stand til et tilbakelent misjonstreff i myke omgivelser. Gjestene var hentet lokalt fra: Sigrun Volden, Stina Aa. Neergård og Asbjørn Bårnes. Butikk-sjefen sjøl, Knut Bergan, innledet og orienterte om løst og fast rundt butikkens ve og vel – og om de mange solide medarbeidere som fikk utfolde seg med sine talenter. Ett skår i gleden: Han etterlyste flere mannfolk – uten løfteskader...
Les mer

Bedre med grønt enn svart

Da NMS Gjenbruk i fjor arrangerte Grønn Fredag for første gang opplevde flere butikker at omsetningen ble både doblet og tredoblet. I år skal suksessen gjentas.
Les mer

Vinnerbildet er kåret!

Hvem vant NMS Gjenbruks bildekonkurranse? Vinnerbildet viser tekanner montert på husveggen som «fuglehus».
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp