Nå også med familierådgivning

Gi en gave
Foto: Beshay Halim Last ned
Med fire barn hjemme og en arbeidsledig mann, så ikke Mona annen løsning enn å prøve å tjene litt penger selv. Hun begynte som hushjelp, slik at de kunne få litt mat til barna. Men mannen brukte pengene på narkotika, så situasjonen var uutholdelig.
Tilbake

Det er en gjengs oppfatning i området at narkotikarus hjelper og gir krefter og energi til jobben du skal gjøre. Derfor hadde Ashraf begynt å ruse seg allerede mens han var ansatt på sementfabrikken. Men uten arbeid å gå til, ble misbruket verre, og Mona var dypt fortvilet da hun kom på kvinnemøte på det diakonale senteret, GFS.

Der fikk hun møte med en rådgiver, og etter hvert fikk hun også Ashraf med seg til disse samtalene. Situasjonen bedret  seg litt etter litt; Ashraf erkjente situasjonen og er aktivt i gang med å finne ny jobb. GFS har hjulpet dem gjennom den største krisen. GFS markedsfører ikke seg selv som familievernkontor, men i mange tilfeller er det det de er, og direktør Beshay er takknemleg hver gang han erfarer at de får være til hjelp også på denne måten.

 

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp