Gi en gave
Meny

Boforhold

Når du er på studentutveksling på Madagaskar bor du på Lovasoa 4C, den tidligere norske skolen.

<–tilbake til «Generelt om studentutveksling til Madagaskar»

Selve Lovasoa består av et hotellbygg med restaurant, resepsjon, kontorer, et kulturhus med arkiv, bibliotek, museum og musikkstudio, et kapell, treningsrom, stue, lekerom, konferansesal, klasserom og leilighetsbygg. Det har fasiliteter som volleyball-, basketball-, fotball-, og tennisbane. Lovasoa ligger fint til midt i Antsirabe med nærhet til restauranter, matbutikker, markeder og praksisplasser. Standarden på boligene på Lovasoa er grei, men man kan ikke forvente norsk standard på alt. Særlig i regntiden vil man oppleve at strømmen går, og internett kan også være ustabilt.

Priser på bolig

Fyll inn priser på bolig her.

  • Pristabell 1
  • Pristabell 2
  • Pristabell 3

Bolig på Lovasoa bestilles gjennom guesthouse@lovasoa.mg. Vi vil anbefaler at dere på forhånd bestiller frokost på gjestehuset til dagen etter ankomst slik at dere slipper å stresse med det den første dagen. Dette bestilles også gjennom emailadressen over. Man kan få kjøpt take-away gjennom resepsjonen på Lovasoa når man er kommet frem fra flyplassen.

Det er mulig å ha hushjelp når man bor på Lovasoa. Vi bruker hushjelper som har jobbet for nordmenn i mange år og som kjenner til vårt behov for vasking av mat etc. Dette er en fin måte å hjelpe en gassisk familie på, siden det er vanskelig å finne arbeid i Madagaskar.
Postadresse: Lovasoa 4 C, BP 49, Antsirabe 110, Madagaskar.

Regler på Lovasoa

Alkohol er billig og svært tilgjengelig. For de fleste er dette ikke noe problem, men for noen kan det bli en utfordring. Studenter som har praksis via Lovasoa skal begrense alkoholinntak til 2 alkoholenheter når de går ut. Denne regelen har vi først og fremst av hensyn til deres sikkerhet og helse. Det er ikke samme utelivskultur på Madagaskar som i Norge, og som utlendinger er dere ekstra utsatt på flere måter. Dessuten: høyt alkoholinntak bidrar for eksempel til å øke problemene med «reisemage». I tillegg kan høyt inntak av alkohol skade resten av gruppen på mange måter, både innad i gruppen og i forhold til gruppens, skolens og Lovasoas omdømme som helhet.

Alle studenter må være inne på Lovasoas område til kl 24. Dette på grunn av sikkerhet. Vi foretar alltid en løpende vurdering, så regelen om innetid kan endres i løpet av oppholdet. Dersom disse reglene ikke overholdes, vil man i verste fall få ikke bestått praksis og måtte reise hjem tidligere på egen regning.

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp