Meny

Sommerkveld i Mesnali kirke med militærkortet Lova

Påmelding
Last ned
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det Norske Misjonsselskap og Brøttum menighet har i en årrekke arrangert «Sommerkveld i Mesnali kirke» med ulike typer program – alt fra Prøysen og Undset til Salmesang og store misjonsinnslag. Årets Sommerkveld blir onsdag 24. juli og årets gjester er virkelig noen vi gleder oss til å oppleve sier Magne Mjærum (Ansvalig for Sommerkvelden). Militærkoret LOVA fra Madagaskar har vært i Norge tidligere og beviste den gang at de virkelig kan få sving på misjonsfolket med sin afrikanske salmesang. Koret er på vei til Olavsfestdagene i Trondheim når de gjør en stopp i Mesnali og gir oss to unike muligheter til å oppleve slike rytmer i Mesnali. Det blir konsert kl 19.00 og kl 21.00 den 24. juli.

Vi regner med at det kan bli trangt om plassen i kirka den kvelden så vær tidlig ute med å bestille/ kjøpe billetter. Billetter selges på www.nms.no/kalender eller send mail til ost@nms.no. Restsalg av billetter ved inngangen fra kl 18.15. Billettene koster kr 200 for voksne (kr 100 for barn). Velkommen!


Se andre arrangementer

24 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Dette er leiren for spreke voksne som ønsker å oppleve natur, kultur, misjon, fornyelse og fellesskap. Her får du turfølge på flotte fotturer i fjellområdene rundt Mesnali. Årets kulturelle utflukt går til Maihaugen med vandreteater, omvisning i dronning Sonjas barndomshjem og besøk på OL-museet. Fra Madagaskar deltar militærkoret LOVA på sommerkonsert i Mesnali kirke.
Les mer
03 aug

Låvebasar på Evje

Velkommen til låvebasar på Evje
Les mer
07 aug

Basar i Harkmark

Stor basar i Harkmark!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp