Meny

Sommerkveld i Mesnali kirke med militærkortet Lova

Påmelding
Last ned
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det Norske Misjonsselskap og Brøttum menighet har i en årrekke arrangert «Sommerkveld i Mesnali kirke» med ulike typer program – alt fra Prøysen og Undset til Salmesang og store misjonsinnslag. Årets Sommerkveld blir onsdag 24. juli og årets gjester er virkelig noen vi gleder oss til å oppleve sier Magne Mjærum (Ansvalig for Sommerkvelden). Militærkoret LOVA fra Madagaskar har vært i Norge tidligere og beviste den gang at de virkelig kan få sving på misjonsfolket med sin afrikanske salmesang. Koret er på vei til Olavsfestdagene i Trondheim når de gjør en stopp i Mesnali og gir oss to unike muligheter til å oppleve slike rytmer i Mesnali. Det blir konsert kl 19.00 og kl 21.00 den 24. juli.

Vi regner med at det kan bli trangt om plassen i kirka den kvelden så vær tidlig ute med å bestille/ kjøpe billetter. Billetter selges på www.nms.no/kalender eller send mail til ost@nms.no. Restsalg av billetter ved inngangen fra kl 18.15. Billettene koster kr 200 for voksne (kr 100 for barn). Velkommen!


Se andre arrangementer

25 mai

Vårfest i Molde

Velkommen til vårfest på Røbekk kirkesenter lørdag 25. mai kl. 16:00
Les mer
25 mai

Regionstevne 2019 i Hana kirke

Årets regionstevne for NMS region Stavanger blir i Hana kirke, Sandnes, lørdag 25.mai.
Les mer
25 mai

Miha

Velkommen til en grønn, gledelig, god og gøy dag på Høgaunet, Levanger- lørdag 25. mai 2019!
Les mer
26 mai

Søndagssamling i Oslo

Velkommen til Vestre Aker menighetshus 26. mai kl. 18. Kinamisjonær Ole Jacob Grønvold taler. Inngang kr 100. Offer til NMS.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp