Meny

Sommerkveld i Mesnali kirke med militærkortet Lova

Påmelding
Last ned
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det Norske Misjonsselskap og Brøttum menighet har i en årrekke arrangert «Sommerkveld i Mesnali kirke» med ulike typer program – alt fra Prøysen og Undset til Salmesang og store misjonsinnslag. Årets Sommerkveld blir onsdag 24. juli og årets gjester er virkelig noen vi gleder oss til å oppleve sier Magne Mjærum (Ansvalig for Sommerkvelden). Militærkoret LOVA fra Madagaskar har vært i Norge tidligere og beviste den gang at de virkelig kan få sving på misjonsfolket med sin afrikanske salmesang. Koret er på vei til Olavsfestdagene i Trondheim når de gjør en stopp i Mesnali og gir oss to unike muligheter til å oppleve slike rytmer i Mesnali. Det blir konsert kl 19.00 og kl 21.00 den 24. juli.

Vi regner med at det kan bli trangt om plassen i kirka den kvelden så vær tidlig ute med å bestille/ kjøpe billetter. Billetter selges på www.nms.no/kalender eller send mail til ost@nms.no. Restsalg av billetter ved inngangen fra kl 18.15. Billettene koster kr 200 for voksne (kr 100 for barn). Velkommen!


Se andre arrangementer

16 sep

Høstdager på Rødungstøl Høyfjellshotell

Velkommen til høstdager med fellesskap og naturopplevelser. Rødungstøl ligger vakkert til ved innsjøen Rødungen og ved foten av Reineskarvet i selve inngangen til Skarvheimen 1050 meter over havet. I området finner du et turterreng som har noe å tilby enhver smak.
Les mer
16 sep

Seniortreff på Mjuklia høst 2019

Velkommen til høstens seniortreff på Mjuklia. Tema: Troens trygghet Gjestetaler: Magne Mjærum
Les mer
17 sep

Misjonsmøte Jelsa bedehus

Roar Vik taler på misjonsmøte på Jelsa bedehus kl 19.00.
Les mer
17 sep

Misjonsmøte i Norheim kirke

Klaus Muff taler på misjonsmøte i Norheim kirke kl 19.30.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp