Gi en gave
Meny

Sommerkveld i Mesnali kirke med militærkortet Lova

Påmelding
Last ned
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det Norske Misjonsselskap og Brøttum menighet har i en årrekke arrangert «Sommerkveld i Mesnali kirke» med ulike typer program – alt fra Prøysen og Undset til Salmesang og store misjonsinnslag. Årets Sommerkveld blir onsdag 24. juli og årets gjester er virkelig noen vi gleder oss til å oppleve sier Magne Mjærum (Ansvalig for Sommerkvelden). Militærkoret LOVA fra Madagaskar har vært i Norge tidligere og beviste den gang at de virkelig kan få sving på misjonsfolket med sin afrikanske salmesang. Koret er på vei til Olavsfestdagene i Trondheim når de gjør en stopp i Mesnali og gir oss to unike muligheter til å oppleve slike rytmer i Mesnali. Det blir konsert kl 19.00 og kl 21.00 den 24. juli.

Vi regner med at det kan bli trangt om plassen i kirka den kvelden så vær tidlig ute med å bestille/ kjøpe billetter. Billetter selges på www.nms.no/kalender eller send mail til ost@nms.no. Restsalg av billetter ved inngangen fra kl 18.15. Billettene koster kr 200 for voksne (kr 100 for barn). Velkommen!


Se andre arrangementer

29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp