Gi en gave
Meny

To dagers pilegrimsvandring fra Sele i Klepp til Stavanger. 27.- 28. juni 2017
Påmelding

Bruke beina til generalforsamlingen? To dagers pilegrimsvandring fra Sele i Klepp til Stavanger.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

27. juni: Frammøte på Klepp stasjon kl 11. Buss til Sele, vandring langs havet til Himmel og Hav, Sola, der vi koples sammen med pilegrimsgruppa som har gått fra Brusand. Ca 16 km.

28. juni: Morgenbønn i Sola ruinkirke, deretter går vi til Stavanger domkirke og Sommerfest & generalforsamling langs sykkelstier. Ca 17 km.

Pris: 1 500 kroner

Antall: 15 deltakere

Turledere: Anne Lise Matre, Frode Brügger Sætre, Åslaug Ihle Thingnæs


Se andre arrangementer

15 jul

Sommerfestuke på Sjusjøen

Årets Sommerfestuke blir en festuke ute i det fri. Konserter og forestillinger rigges på kirkebakken foran Sjusjøen fjellkirke.
Les mer
29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
30 jul

"Detti er heme!" - sommerkveld i Mesnali kirke

"Detti er heme! " Anne Flugstad er kjent som kulturformidler og sanger. Denne kvelden synger og formidler hun ord og toner fra innlandspoeter.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp