Gi en gave
Nettbutikk
Meny

Teologi til folket 2022

Last ned
kl. 19.00-21.00. Sola kirke, Kongshaugveien 20. Professor i Det nye testamente, Jostein Ådna, vil i løpet av fire onsdagskvelder forelese over temaet «Bibelen Jesus og apostlene leste». Hva leste Jesus og apostlene i de hellige skriftene? Hva tenkte Jesus om forholdet mellom skriftene og seg selv? Hvilken betydning hadde skriftene for apostlenes forkynnelse og undervisning? Spørsmål som disse vil bli tatt opp i forelesningene. Slik vil sammenhengen mellom Det gamle og Det nye testamente i kirkens første tid og i vår tid bli belyst.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Arrangementet er i regi av VID og Sola menighet.

Det blir tilviste plasser, og dessverre ingen servering. Med dagens smittevern, er det plass i Sola kirke til 160 personer. Da det er påbud om registrering av deltagere, ber vi om forhåndsregistrering her:

Dersom du ikke har anledning til å registrere deg digitalt, er du velkommen til å sende SMS til daglig leder i Sola menighet, Siri Lindtveit, på tlf. 91561232, for påmelding.

Flere programdetaljer finner du her.

Det vil være kø for registrering utenfor kirken, anbefales det å ha på godt yttertøy. Vi åpner dørene fra kl.18.30, så vær gjerne ute i god tid. Vennligst hold én meter avstand og bruk munnbind i køen helt til du blir tildelt sete.

Det vil ikke være mulig å bytte plass under arrangementet, og det vil være én stol mellom personer fra ulike husstander.

Hjertelig velkommen! På vegne av Sola menighet og VID Vitenskapelige høgskole, Stavanger


Se andre arrangementer

19 mai

Inspirasjonskveld med fokus på Thailand

kl. 19.00 Sunde kirke, Mjughøyden 9. Inspirasjonskveld med misjonsinformasjon ved NMS leder i seksjon Asia, Merete Hallen. (avbildet sammen med sin mann Knut Hallen) Kaffe/te og noe å bite i blir servert. Møteleder: frivillig misjonskonsulent Arne Sørås.
Les mer
26 mai

Kristi himmelfartsstevne, Furutangen

kl. 11.00-15.00. Furutangen, Randøy ring 791.
Les mer
28 mai

Miha 2022

Igjen er det klart for Miha på Høgaunet. Lørdag 28. mai kl.11-15 Velkommen!
Les mer
05 jun

Søndagssamling, Sandnes

kl. 19.00. Elim, Sandnes, Gjesdalveien 10. Taler: Arne Sørås. Sang: Karl Nærland.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp