Gi en gave
Meny
Foto: BSOE Last ned

Teologi til folket 2022

kl. 19.00-21.00. Sola kirke, Kongshaugveien 20. Professor i Det nye testamente, Jostein Ådna, vil i løpet av fire onsdagskvelder forelese over temaet «Bibelen Jesus og apostlene leste». Hva leste Jesus og apostlene i de hellige skriftene? Hva tenkte Jesus om forholdet mellom skriftene og seg selv? Hvilken betydning hadde skriftene for apostlenes forkynnelse og undervisning? Spørsmål som disse vil bli tatt opp i forelesningene. Slik vil sammenhengen mellom Det gamle og Det nye testamente i kirkens første tid og i vår tid bli belyst.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Arrangementet er i regi av VID og Sola menighet.

Det blir tilviste plasser, og dessverre ingen servering. Med dagens smittevern, er det plass i Sola kirke til 160 personer. Da det er påbud om registrering av deltagere, ber vi om forhåndsregistrering her:

Dersom du ikke har anledning til å registrere deg digitalt, er du velkommen til å sende SMS til daglig leder i Sola menighet, Siri Lindtveit, på tlf. 91561232, for påmelding.

Flere programdetaljer finner du her.

Det vil være kø for registrering utenfor kirken, anbefales det å ha på godt yttertøy. Vi åpner dørene fra kl.18.30, så vær gjerne ute i god tid. Vennligst hold én meter avstand og bruk munnbind i køen helt til du blir tildelt sete.

Det vil ikke være mulig å bytte plass under arrangementet, og det vil være én stol mellom personer fra ulike husstander.

Hjertelig velkommen! På vegne av Sola menighet og VID Vitenskapelige høgskole, Stavanger


Se andre arrangementer

29 jan

Misjonssamling i Oslo

Søndag 29/1 kl 18 skal vi snakke mer sammen om hva vi vil videre med NMS Lilleborg. Da NMS åpnet dørene for folket i 2022, dukket det opp mange spennende - og nesten uventede - opplevelser. Primært jobber vi fortsatt for at det skal forkynnes og arbeides for flere penger til å kunne drive misjon "der ute". Men etter at vi ankom Torshov, gjenbruksbutikken ble åpnet og Lille Mingla fantes som et slags landingssted i bygget, merket vi at vi hadde mange gode naboer som dukket opp. Noen har begynt å jobbe i gjenbruksbutikken, mens andre bare ramler innom for å finne ut hva dette huset kan by på.
Les mer
03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp