Gi en gave
Meny
Last ned

Stor inspirasjonsdag for hele NMS

Som en slags erstatning for generalforsamling 2020/2021, blir det lørdag 25. september kl. 11 arrangert inspirasjonssamlinger mange steder i landet. Hos oss er det i Kristiansand og i Froland!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

«ALLE SAMMEN» er tittelen på inspirasjonsdagen lørdag 25. septemer, hhv i Oddernes menighetshus og i Froland menighetssenter.

Det blir informasjon, drøftelser av strategi for NMS framover, digital hilsen fra generalsekretær Helge S. Gaard, videooverføringer, andakt, sang og musikk og servering.

Påmelding Froland:  Inger V. Noddeland, 99266406.

Påmelding Kristinsand: Sigurd Engebu, 90114909 eller Harald Hovda, 48079535.

Påmeldingsfrist: 21. september.


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp