Gi en gave
Meny
Last ned

St.Hans-aften på Stenbekk

Allerede kl 16 på St.Hans-aften selges det rømmegrøt, grillmat, vafler, is og brus på Stenbekk (som ligger ved Sarpsborg). Natursti, klatrevegg, hoppeslott og bøttelotteri hører også med! Bålet tennes nede ved Vestvannet kl 18, og der skal det låte bra i musikkorpset Harmoni! Kl 19 flytter vi inni hovedhuset, og Sigrun Solvang og Knut Lande synger for oss + at Toril Slettevold Hei og Unni Holm Olsen også bidrar med "matnyttig" stoff. Kollekt blir det også. Men arrangementet er gratis, og parkeringsplassene mange. Velkommen!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp