Gi en gave
Meny

Seniortreff Mjuklia september 2019

Påmelding
Last ned
Velkommen til høstens seniortreff på Mjuklia. Tema: Troens trygghet Gjestetaler: Magne Mjærum
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Vil du prøve påmelding via nettsiden, finner du lenger oppe på sida, rett under bildet av Mjuklia, en link til Påmelding (rødt felt). Men NB: Klikker du på den, kommer du ikke direkte til påmeldingsskjemaet, men du får opp et vindu for innlogging på «Min side» – eller for oppretting av ny bruker, hvis du ikke allerede er bruker.

Så – når du har logget deg inn på «Min side» kan du gå tilbake til påmeldingsskjemaet og begynne å fylle inn det du skal på det. Og betale det du skal.

 

Se her for program, påmelding, pris og info:

Seniorleir høsten 2019


Se andre arrangementer

15 jul

Sommerfestuke på Sjusjøen

Årets Sommerfestuke blir en festuke ute i det fri. Konserter og forestillinger rigges på kirkebakken foran Sjusjøen fjellkirke.
Les mer
29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
30 jul

"Detti er heme!" - sommerkveld i Mesnali kirke

"Detti er heme! " Anne Flugstad er kjent som kulturformidler og sanger. Denne kvelden synger og formidler hun ord og toner fra innlandspoeter.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp