Gi en gave
Meny

Pilegrimsvandring i Heilag-Olav sine fotefar. FULLTEGNET!

Påmelding
Foto: Hans-Jacob Dahl Last ned
Velkommen til å bli med på pilegrimsvandring i Heilag-Olavs fotefar 7.-11. august 2019. Vandringa startar på Einebu, der kong Olav overnatta vinteren 1029 på flukt ut av landet.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Oppmøte på Bjorli der vi startar med lunsj på Bjorliheimen. Hit kan du kome deg både med buss, tog og privatbil.

Vandringa går delvis oppe i dalsida, delvis nede i dalbotnen. Terrenget er ikkje utfordrande, men etter Dombås blir det ein del stigning opp til Fokstugu. Ein bør vere i normalt god form. Vi kjem til å ha ei dagsrytme med tidebøner og stille perioder, men også tid til refleksjon over Guds misjon og misjonsinfo undervegs. Vi vil også besøkje kyrkjer som vi møter på vandringa vår.

Overnatting skjer både på hytter og på Gjesgiveri. Turen vil og ha med følgebil som kan ta ein del av bagasjen. Utstyrsliste sender vi etter påmelding, men ein må ta med sovepose/lakenpose eller sengetøy.

Foto: Laurits Fokstugu

Dagsetappene kan forkortast om det er behov for det.

Last ned program Her

Påmelding innan 15. mai via rosa påmeldingsknapp øverst på denne siden.

For spørsmål kontakt:

Reidun Vigestad Berge tlf +47 90619538 eller

Aud Romslo Schistad tlf +47 90723782

Pris: kr. 3400,- inklusiv mat og overnatting

 


Se andre arrangementer

29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp