Gi en gave
Meny
Last ned

Områdestevne NMS Romerike

Områdeutvalget for NMS Romerike, og Fenstad menighet, inviterer foreningsmedlemmer, kontakter i menighetene, frivillige i gjenbruksbutikken og enkeltmedlemmer til inspirerende samling, på en forhåpentligvis vakker vinterdag i Fenstad kirke og kirkestue. Søndag 20.mars fra kl 11. Kanskje dette blir den første samling for mange, etter at det meste har vært nedstengt i lang tid?
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

·       Gudstjeneste   kl 11.00 ved prost på Øvre Romerike Liv Berg Krohn-Hansen. Fra NMS region øst  bidrar Arvid Kopperdal, bl a med litt informasjon om menighetens prosjekt i Tallinn.
·       Områdestevnet fortsetter i kirkestua med Kirkekaffe. Arvid Kopperdal orienterer mer om arbeidet i Estland.
·       Vi avslutter med årsmøte hvor vi presenterer årsberetningen for områdeutvalget og hører nytt fra  Regionstyret. Til slutt foretas valg av nytt medlem og varamedlem til nytt områdeutvalg.
·       Stevnet beregnes å være ferdig rundt kl 1430.

Fint med din påmelding – dels for å vite hvor mange vi blir, og dels for at vi kan gi påmeldte beskjed om evt avlysning, ved behov.
Påmelding sendes Arne Torkild Aasen: telefon eller SMS til 908 29 323, eller epost til arnetaa@online.no
Påmeldingsfrist: torsdag 17. mars.


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp