Gi en gave
Meny
Last ned

Områdestemne for Søre Sunnmøre på Kjeldsund

Velkommen til områdestemne og misjonsfest for Søre Sunnmøre, søndag 23. april på Kjeldsund leirstad. Same helga arrangerer NMSU knøtteleir for dei minste (0-8 år) i følge med vaksne.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Program:
11.00 Gudsteneste i Herøy kyrkje                                                          Resten av dagen blir på Kjeldsund
13-15.00 Misjonstivoli
12-15.00 Middagsbuffé
14.00       Årsmøte
15.00       Misjonsfest
– Nils Endre Eikeland talar
– Misjonstivoli og kjekke aktivitetar for barna!

Pris:

  • kr. 250,- inkl. middag
  • Berre delta på stemnet kr. 100,-

Påmelding til Kjeldsund innan 17. april til 40406061 eller booking@kjeldsund.no

KNØTTELEIR

Samtidig med områdestemnet, arrangerer NMSU Knøtteleir for dei minste i følge med vaksne, målgruppa er barn i alderen 0-8 år i følge med voksen. Ta med deg foreldre, besteforeldre eller kanskje ein onkel, å bli med på eit kjekt leirdøgn på Kjeldsund. Søndagen arangerer vi ekstra stort misjonstivoli i forbindelse med områdestemnet til NMS!

Vi sjåast på leir og områdestemne!
Pris for Knøtteleiren:

  • Born: 800 kr.
  • Vaksen: 800 kr.

Introduksjonspris: 400 kr for born som er på leir med NMSU for fyrste gong (kun for barn)

 

 

 


Se andre arrangementer

05 jun

Foreningsdag

kl. 18-21. Kampen kirke, Seehusensgt. 47, Stavanger.
Les mer
11 jun

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. John Steinar Dale taler og viser film fra SAT-7. Vi samles i trebygget, Misjonsmarka 10, Stavanger. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
18 jun

Mjuklidagen 2023

I mer enn 50 år har Mjuklia Gjestegård laget fest for alle som liker å treffes en sommerdag på Berkåk. Da kommer folk kjørende fra alle kanter av Trøndelag, ja, noen tar også toget dit for å være på et sted som har betydd mye for dem. Søndag 18. juni åpner Mjuklidagen med gudstjeneste i Berkåk kirke kl 11. Fra kl 12 serveres det middagsbuffé på Mjuklia. Kl 14 er det eget program for de yngre, og samtidig er det voksen-program for dem som har lyst til å høre dagens taler Isak Gilde. Rennebu Soul Kids & Soul Children deltar også. Og når hovedprogrammet er på tampen, samles folk til aktiviteter og bål ute. Og de mest modige blir med på en Zipline-ferd fra klatretårnet til hovedhuset. Her blir det iallfall mye publikum!! Kassestabling og klatring i tårnet blir det også. Storfotball indikerer at det nok blir med noen ivrige med gamle tapte baneambisjoner! Vi ses på Mjuklidagen - ingen påmelding.
Les mer
19 jun

Pensjonistlunsj

kl. 11.30. Velkommen til lunsj i trebygget, Misjonsmarka 10, Stavanger.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp