Meny

Nettverkssamling 2018, 12.-15. april Paris

Påmelding
Last ned
«Use Your Talents» Det er uante muligheter i ressursene til menighetsfelleskapene, det handler bare om å ta de i bruk. Paris, Frankrike
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velkommen til Nettverkssamling 2018

Lokalt menighetsarbeid i Norge og Europa ellers har mange likhetstrekk. I NMS Menighetsnettverk har gjennom de siste årenes Nettverkssamlinger fått lære mye av å samles til læringsfellesskap på tvers av landegrensene. Du vil treffe ansatte og frivillige i fra Estland, England, Norge og Frankrike. Nettverkssamlingen 2018 blir i Paris. Det er med andre ord vår søsterkirke i Frankrike, Den reformerte Unions kirken (Eglise Protestante Unie De France) som er vertskap.

Nettverkssamlingen blir i sentrumsmenigheten, Le Marais, torsdag 12. til søndag 15. april 2018. Vi legger til rette for noen overnattingsalternativer, men understreker at det også er mulig med alternative løsninger som dere står for selv ved å benytte dere av påmeldingsalternativ A.

Bruk talentene/ Use Your Talents

Tematikken i år blir «Bruk talentene/ Use Your Talents». Det er uante muligheter som ligger i ressursene vi har som menighetsfellesskap og hvis vi tar dem i bruk for å bety en forskjell i lokalmiljøet vårt. I tillegg vil det bli fokusert spesielt på kirkelige initiativ rettet mot ungdom og unge voksne (Youth Church Initiative).

Dette og mye mer skal vi bryne oss på og inspirere hverandre til å få til!


Se andre arrangementer

23 sep

Misjonsmøte

Misjonsmøte, Skudenes bedehus. Kl.19:00. Taler: Gunnar Salomonsen
Les mer
25 sep

Fårikålaften for menn

Solsetra misjonssenter ved Drammen ønsker velkommen til fårikålaften for menn. Misjonsinspirasjon ved Ivar Smedsrød. Sang og musikk. Fårikål, kaker og kaffe.
Les mer
26 sep

Rekeaften for menn på Fjordglimt

Liker du reker og er mann?
Les mer
29 sep

Inspirasjonssamling på Lånke menighetshus

Inspirasjonssamling for hele regionen lørdag 29. august Kl.11-16
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp