Meny

Nettverkssamling 2018, 12.-15. april Paris

Påmelding
Last ned
«Use Your Talents» Det er uante muligheter i ressursene til menighetsfelleskapene, det handler bare om å ta de i bruk. Paris, Frankrike
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velkommen til Nettverkssamling 2018

Lokalt menighetsarbeid i Norge og Europa ellers har mange likhetstrekk. I NMS Menighetsnettverk har gjennom de siste årenes Nettverkssamlinger fått lære mye av å samles til læringsfellesskap på tvers av landegrensene. Du vil treffe ansatte og frivillige i fra Estland, England, Norge og Frankrike. Nettverkssamlingen 2018 blir i Paris. Det er med andre ord vår søsterkirke i Frankrike, Den reformerte Unions kirken (Eglise Protestante Unie De France) som er vertskap.

Nettverkssamlingen blir i sentrumsmenigheten, Le Marais, torsdag 12. til søndag 15. april 2018. Vi legger til rette for noen overnattingsalternativer, men understreker at det også er mulig med alternative løsninger som dere står for selv ved å benytte dere av påmeldingsalternativ A.

Bruk talentene/ Use Your Talents

Tematikken i år blir «Bruk talentene/ Use Your Talents». Det er uante muligheter som ligger i ressursene vi har som menighetsfellesskap og hvis vi tar dem i bruk for å bety en forskjell i lokalmiljøet vårt. I tillegg vil det bli fokusert spesielt på kirkelige initiativ rettet mot ungdom og unge voksne (Youth Church Initiative).

Dette og mye mer skal vi bryne oss på og inspirere hverandre til å få til!


Se andre arrangementer

15 nov

Supertorsdag på Oslokontoret

"NMS i Oslo" er dagens tema. Lise Tørnby, leder for NMS Global og assisterende generalsekretær, har ledet en arbeidsgruppe som har jobbet med dette temaet. Hun vil dele tanker og ideer arbeidsgruppen har jobbet seg frem til.
Les mer
15 nov

Misjonsmesse i Tomter

Velkommen til misjonsmesse i Tomter menighetshus torsdag 15. november.
Les mer
15 nov

Basar i Solum menighet

Velkommen til basar i Solum Kirkestue! Inntekten går til arbeidet i Estland.
Les mer
16 nov

NMS Julemesse Randaberg

Randaberg forsamlingshus. fredag 16. november, kl. 18.00. lørdag 17. november, kl. 10.00-16.00.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp