Gi en gave
Meny
Foto: Kristian Konstali Last ned

Misjonsuka i Oslo

Misjonsuka i Oslo bispedømme er et samarbeidsprosjekt mellom flere misjonsorganisasjoner i regi av SMM (samarbeid menighet og misjon). "Men de lot seg ikke stanse - Kirkens møte med undertrykkelse fra apostlene til i dag" er temaet Stefanusalliansen har satt for årets misjonsuke.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Oslo Domkirke
Søndag 30.januar kl.11.30 er det misjonsgudstjeneste i Oslo Domkirke. Biskop Kari Veiteberg preker,  representanter fra ulike misjonsorganisasjoner deltar i gudstjenesten Etter gudstjenesten er det temasamtale. Biskop Kari Veiteberg, forfatter og prest Jostein Ørum og filosof og forsker Henrik Syse samtaler om tema «Kirkens møte med undertrykkelse fra apostlenes tid til i dag»

Nordstrand kirke
Onsdag 2.februar kl. 19 er det kulturkveld i Nordstrand kirke med prest og forfatter Jostein Ørum og musiker Kristin Minde.

Les mer her  https://www.stefanus.no/aktuelt/kirkens-moete-med-undertrykkelse-fra-apostlene-til-i-dag


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp