Gi en gave
Meny
Last ned

Misjonstreff i Namsos lørdag 15. april

Lørdag 15. april kl.16 er Namdalinger (med flere) velkommen til NMS Gjenbruk i Namsos
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Områdeutvalget for NMS i Namdal, inviterer til misjonstreff med årsmøte. Lørdag 15. april kl.16 i NMS Gjenbruk sine lokaler i Namsos. Det vil bli allsang, bevertning, misjonsgave og årsmøtesaker.

Sang av ukrainske Tatjana Pavlova og litauiske Irena Cepuline på trekkspill.

Dagens langreiste gjest blir: Geir Sakseid. Rådgiver i NMS Global, med fokus på Midtøsten. Han har tidligere vært misjonær i Egypt, prest og misjonsrådgiver i Møre bispedømme.

Velkommen!


Se andre arrangementer

05 jun

Foreningsdag

kl. 18-21. Kampen kirke, Seehusensgt. 47, Stavanger.
Les mer
11 jun

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. John Steinar Dale taler og viser film fra SAT-7. Vi samles i trebygget, Misjonsmarka 10, Stavanger. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
18 jun

Mjuklidagen 2023

I mer enn 50 år har Mjuklia Gjestegård laget fest for alle som liker å treffes en sommerdag på Berkåk. Da kommer folk kjørende fra alle kanter av Trøndelag, ja, noen tar også toget dit for å være på et sted som har betydd mye for dem. Søndag 18. juni åpner Mjuklidagen med gudstjeneste i Berkåk kirke kl 11. Fra kl 12 serveres det middagsbuffé på Mjuklia. Kl 14 er det eget program for de yngre, og samtidig er det voksen-program for dem som har lyst til å høre dagens taler Isak Gilde. Rennebu Soul Kids & Soul Children deltar også. Og når hovedprogrammet er på tampen, samles folk til aktiviteter og bål ute. Og de mest modige blir med på en Zipline-ferd fra klatretårnet til hovedhuset. Her blir det iallfall mye publikum!! Kassestabling og klatring i tårnet blir det også. Storfotball indikerer at det nok blir med noen ivrige med gamle tapte baneambisjoner! Vi ses på Mjuklidagen - ingen påmelding.
Les mer
19 jun

Pensjonistlunsj

kl. 11.30. Velkommen til lunsj i trebygget, Misjonsmarka 10, Stavanger.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp